Danaila: Demisia mea de la Primarie poate veni daca partidul hotaraste o chestiune de genul asta

P1100538

Co-presedintele organizatiei municipale PNL Braila, Alexandru Danaila, nu este dispus sa intre intr-un conflict verbal la nivel public cu colega sa de partid, Simona Draghincescu, care este consilier municipal si co-presedinte al aceleiasi organizatii PNL. Danaila sustine ca din punctul sau de vedere, oricat l-ar ataca Draghincescu pe tema functiei administrative pe care o detine – respectiv aceea de viceprimar al municipiului -, el o considera o colega de partid si spera sa poata colabora cu aceasta, in interesul organizatiei PNL din care fac parte amandoi: “De fiecare data cand a fost vorba de Simona Draghincescu, stiti care a fost pozitia mea. Eu sunt coleg cu doamna Draghincescu la partid si indiferent ce spune unul sau altul, activitatea pe care o voi desfasura la Primarie, atata timp cat va fi, ca nu se stie nici asta cat o sa mai dureze – si la nivel personal va spun treaba asta -, va fi in continuare in aceiasi parametri pe care i-am respectat si pana acum. Deci faptul ca cineva ma ataca, sau cineva are o parere despre mine, nu inseamna ca si eu trebuie sa am o parere asemanatoare despre persoana respectiva.  Cu Simona Draghincescu ne intalnim la partid, sper sa putem sa facem o strategie impreuna, indiferent cum, astfel incat sa intram in alegerile din 2016 de pe pozitia de favoriti. Asa sper eu. Ramane de vazut ce se va intampla”.

Intrebat daca prin exprimarea “nu se stie nici asta cat o sa mai dureze – si la nivel personal va spun treaba asta” face aluzie la o eventuala demisie a sa din functia amintita, Danaila a raspuns: “Demisia mea de la Primarie poate veni intr-un context in care partidul hotaraste o chestiune de genul asta si cum am spus de prima data, nu sunt legat de postul asta. Sunt legat de partid mult mai mult decat sunt legat de un post. Cum am ajuns acolo, la fel pot si pleca. Bineinteles, pot fi si dat afara, exista mai multe variante”.

Amintim ca Simona Draghincescu a criticat in numeroase randuri faptul ca Danaila a ramas in functia de viceprimar al municipiului si dupa destramarea USL si a declarat ca pastrarea postului amintit de catre colegul sau de partid dovedeste ca la Braila, USL inca traieste.