DANAILA, DESPRE MODERNIZAREA CAII GALATI: DRAGOMIR SI JANTEA-CRICAN ISI BAT JOC DE NOI, SFIDEAZA POPULATIA

Presedintele PNL Braila, consilierul judetean Alexandru Danaila, considera ca e o adevarata bataie de joc modul in care edilii trateaza problema modernizarii Caii Galati, in contextul in care strada respectiva este distrusa si santierul a fost abandonat in cursul anului 2017, iar acum ni se spune ca va mai trece inca o iarna pana vor incepe lucrarile propriu-zise, fiindca trebuie facuta o noua licitatie, care nu e stie cat va dura.

In contextul in care locuitorii din zona, dar si soferii care au drum prin acea parte a orasului, sunt exasperati de starea carosabilului si de faptul ca-si distrug masinile, primarul Marian Dragomir (PSD) a afirmat ca e posibil ca lucrarile sa se termine inainte de vara lui 2020 (cand sunt alegerile locale), dar e posibil sa se termine si mai tarziu. In plus, viceprimarul Alexandru Janta-Crican (PSD) declara ironic ca “lucrarile vor incepe in 3020 si se vor termina in 1985”.

In acst context, liberalul sustine ca cei doi “efectiv sfideaza populatia”: “Se discuta ca o s-o facem in 2020. In 20 20 o sa se termine strada, nu? Ba mai mult, domnul viceprimar a zis ca in 3020 incepe… Va dati seama ca oamenii astia isi bat joc, efectiv, sfideaza populatia, sfideaza oamenii?

Pai, de exemplu, acum, daca as locui pe strada aia, l-as astepta pe domnul viceprimar sa-l intreb in ce an s-a nascut, sa vedem daca era nascut in anul 1985 sau  nu era nascut, intelege ceva din orasul asta, stie de ce este acolo, ce face, care este activitatea lui? Asta este bataie de joc la adresa populatiei!

Dar vreau sa-l asigur pe domnul primar ca o sa avem noi grija, o sa ne ducem sa le spunem oamenilor, din casa in casa, cand se va termina strada lor. Cu declaratiile lor pe masa! Nu cu ce am spus noi. Deci domnul primar a declarat 2020, viceprimarul a declarat 3020”.