DANAILA: LIBERALII II DAU DURERI DE CAP PRESEDINTELUI CJ. ARE NELINISTI CU PRIVIRE LA SUBIECTELE PE CARE LE ABORDAM

Consilierul judetean Alexandru Danaila (PNL), este de parere ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD) se teme ca discutiile in contradictoriu in CJ vor fi din ce in ce mai multe si mai acide, fiindca stie ca neregulile in institutiile si directiile locale conduse de PSD-isti sunt din ce in ce mai multe. Danaila face referire la faptul ca Iulian Chiriac a declarat recent ca se asteapta ca la sedintele de plen ale CJ sa fie “din ce in ce mai rau” din punct de vedere al scandalui si circului, el sugerand ca opozitia (PNL) este cea care provoaca astfel de episoade neplacute.

Consilierul PNL spune insa ca ceea ce-l deranjeaza pe seful judetului nu sunt conflictele din sedintele CJ, ci adevarurile care sunt dezvaluite de liberali: “Cred ca mai tare ii provoaca dureri de cap interventiile noastre domnului Chiriac. <<Dureri de cap>> in sensul in care are nelinisti cu privire la subiectele pe care le abordam.

Domnul Chiriac sa conduca CJ asa cum poate si la sfarsit o sa tragem concluziile cu totii. Daca nu poate, sa plece acasa si sa ne lase sa ne vedem de treaba noastra, pentru ca vrem sa traim intr-un oras si intr-un judet care se dezvolta.

Probabil ca ii este frica de o chestiune, stie ce urmeaza sa se intample – ca isi da seama, vede ca nivelul la care s-a ajuns acum in randul populatiei cu problema asta cu taxa pe apa de ploaie si cu celelalte investitii – si incepe s-o ia inainte, <<hotul striga hotii>>, ceva de genul asta. S-a mai intamplat la PSD. Va trebui sa faca fata, daca e baiat mare; daca nu… Are autoritate, n-are autoritate, vom vedea in perioada urmatoare”.