Danaila: Noi, cei din PNL Braila, nu primim indicatii de la PDL

P1070958

Viceprimarul liberal al Brailei, Alexandru Danaila, nu este dispus sa accepte indicatii de la presedintele PDL local, Alexandru Nazare, cu privire la “aciditatea” pe care trebuie sa o manifeste el personal, sau PNL-ul local, fata de PSD. Danaila considera ca asa-zisa grija pe care o manifesta Nazare pentru strangerea unui numar cat mai mare de voturi la Braila pentru Klaus Iohannis, in campania pentru alegerile prezidentiale, este numai de fatada: “Nu cred ca domnul Nazare s-a implicat cu adevarat pentru activitatea de campanie si precampanie, de strangere de semnaturi, pentru ca PNL-ul la Braila a reusit sa stranga numarul necesar de semnaturi fara eforturi deosebit de mari – si daca nu s-a implicat prea mult domnul Nazare, este posibil sa se fi intamplat lucrul acesta din lipsa timpului pentru a trece prin Braila”.

Viceprimarul liberal ii mai transmite lui Nazare sa-si vada de propria organizatie, fiindca dincolo de faptul ca liderul PDL da prin judet o data la doua saptamani, atunci cand vine, nu face decat sa dea indicatii, ceea ce evident, ii deranjeaza atat colegii de partid, care migreaza catre PMP, cat si pe colegii de alianta: “Noi avem sedinta saptamana de saptamana intr-un cadru reunit al celor doua partide si tot ce are sa spuna, consider ca este important sa spuna acolo, in acest cadru, nu prin presa. De asemenea, consider ca nu este cazul sa atace colegii din alianta si in primul rand pe cei din PNL, in defavoarea altor adversari politici, asa cum este PSD-ul, la Braila.

Noi, cei din PNL, nu primim indicatii de la PDL, pentru ca din punctul meu de vedere – e o parere personala – PDL-ul sufera la Braila datorita modului in care anumite lucruri sunt transate prin intermediul presei, se dau tot felul de indicatii si directii”.

Amintim ca Alexandru Nazare a declarat recent ca atitudinea sa transanta, de a cere PNL-ului sa iasa de la guvernarea locala si faptul ca a informat si centrul, la PDL si PNL, ca liberalii braileni refuza sa faca acest lucru, a dat roade si ca acum, PNL-ul local a devenit mai incisiv in relatia cu PSD. De asemenea, presedintele PDL local a spus ca i-a cerut viceprimarului liberal Alexandru Danaila sa fie mai acid in Primarie si in Consiliul Local Municipal.