DANAILA: NOI PUNEM NISTE INTREBARI PENTRU CA NE-AM SATURAT DE ABUZURI. DAR NIMENI NU NE BAGA IN SEAMA NICI PE NOI, NICI PE CETATENI

Consilierul municipal Sorin Ionita (PNL) sustine ca in conditiile in care primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), a admis ca angajatii CUP Dunarea au calculat eronat cateva mii de facturi in ultimii 3 ani, in ceea ce priveste taxa pe apa de ploaie, s-a dovedit ca sesizarile publice ale liberalilor pe aceasta tema erau intemeiate. Ionita declara ca pot exista pareri diferite, daca ca acele cateva mii de facturi eronate inseamna “mult” sau “putin”, insa “important este sa sublinem un singur lucru: faptul ca sesizarile noastre au avut un sambure de adevar”.

La randul sau, consilierul judetean Alexandru Danaila (PNL) a comentat ca aceasta este inca o dovada ca sesizarile liberalilor sunt unele pertinente si nu in bataie de joc, asa cum spune edilul sef: “Sesizarile noastre au fost niste sesizari pertinente, nu ne-am batut joc de oamenii de acolo, cum a spus domnul primar, ca blocam activitatea prin sesizarile si intrebarile pe care le punem aparatului de specialitate. Noi intrebam niste lucruri pentru ca ne-am saturat de abuzuri! Si pentru ca nimeni nu ne asculta. Deci nimeni nu ne baga in seama nici pe noi, nici pe cetatenii care vin acolo si intreaba.

Si nu stiu cum spune domnul primar, ca am vazut o declaratie ca <<a eliminat birocratia>>, pentru ca un cetatean s-a dus la Primarie si a cerut trei chestiuni care aveau legatura cu Primaria si i-au spus ca pentru fiecare trebuie sa depuna cate o cerere, ca se duc la directii diferite si nu se poate ca intr-o cerere sa adreseze toate aceste intrebari catre Primaria municipiului Braila. Sa depuna trei cereri. A trebuit sa plece acasa si a scris trei cereri, separat pentru fiecare problema in parte. Deci asa s-a eliminat birocratia la noi…”.