DANAILA: PSD A BLOCAT LA VIZIRU INVESTITII IN 2 BISERICI SI INTR-UN PARC PENTRU COPII. CRED CA ASTA LE-A ADUS ESECUL LA ALEGERILE DE IERI

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, declara ca victoria colegului sau de partid, Victor Doaga, la alegerile de ieri pentru functia de primar al comunei Viziru, a fost una de echipa. Danaila a mai spus ca este, de asemenea, succesul unei campanii axate pe proiecte concrete, pentru care a optat echipa PNL, spre deosebire de modalitatea aleasa de social-democrati, care au preferat sa-si promoveze partidul, la modul general: “Vreau sa felicit echipa de la Viziru, in primul rand,  pentru ca a fost o campanie colectiva si acolo batalia noastra a fost pe proiecte, pe obiective pe care domnul primar Doaga si noi, cei de la PNL, vrem sa le realizam, iar de partea cealalta, PSD si-a promovat doar partidul. Ei au crezut ca promovarea PSD-ului va avea impact mai mare in randul alegatorilor decat proiectele concrete pe care domnul Doaga si PNL le-au propus celor din Viziru.

Acum este important ce se intampla cu comuna mai departe. Acum, imediat dupa alegeri, este o euforie, dar important este ca de acum incolo oamenii sa vada ca se realizeaza toate proiectele asumate de PNL si sa beneficieze de ele”.

Cat despre modul in care s-a derulat campania electorala la Viziru, liderul PNL spune ca PSD-ul nu a jucat corect, dar dincolo de toate neregulile, important este rezultatul final, care consfinteste victoria liberalilor: “Au fost semnale din acestea legate de modul incorect in care a facut campanie PSD, dar s-au stins acum, fiindca alegerea a fost facuta de vizireni, oricat au incercat cei de la PSD sa influenteze votul in favoarea lor. Au aparut niste materiale denigratoare la adresa candidatului nostru chiar in noaptea dinaintea alegerilor, au fost lucruri care frizeaza chiar latura penala, sunt de natura infractionala, dar acum toate astea nu mai conteaza, practic PSD a pierdut lupta electorala. Noi, PNL, avem in Consiliul Local Viziru o majoritate care ne va oferi posibilitatea sa punem in practica toate proiectele. Vreau insa sa va spun ca de exemplu, la ultima sedinta de Consiliu Local, consilierii PSD nu s-au prezentat la sedinta si au blocat adoptarea unor investitii in bisericile din Lanurile si din Viziru. Au blocat investitiile intr-un parc pentru copii, au blocat o investitie in gardul unui cimitir din Lanurile, au blocat mai multe investitii si cred ca asta le-a adus acest rezultat prost la alegeri”.