DANAILA: REFERENDUMUL ESTE COSTISITOR PENTRU PRIMARIE? SI TAXA PE APA DE PLOAIE E COSTISITOARE PENTRU CETATENI

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, sustine ca organizarea unui referendum pentru eliminarea taxei pe apa de ploaie nu este atat de costisitoare pe cat spune primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD) si ca aceasta cheltuiala este oportuna, indiferent ce spun social-democratii. Danaila a declarat astazi ca daca referendumul este costistitor pentru bugetul municipal, mentinerea taxei pe apa de ploaie este costisitoare pentru bugetele cetatenilor.

In plus, spune liberalul, si bugetul Municipalitatii provine tot din banii cetatenilor: “Dar tot ceea ce se intampla, cu furtul asta din banii cetatenilor, nu este costisitor pentru fiecare in parte? Banii Municipiului sunt tot ai cetatenilor, deci daca cetatenii isi doresc initierea unui referendum, inseamna ca isi exprima, indirect, acordul pentru organizarea acestuia conform legislatiei in vigoare si bineinteles, cheltuirea sumelor respective de bani.

Noi platim taxele si impozitele corect si cei de la CUP Dunarea, pe banii nostri, in continuare, genereaza niste profituri iesite din comun pentru aceasta societate. Este societatea cu cel mai mare profit de la nivelul judetului Braila!”.