DANAILA: SCHIMBARILE IN ECHIPA DE CONSILIERI PNL SI IN CONDUCEREA ORGANIZATIEI MUNICIPALE PNL S-AU FACUT COMUN ACORD

Schimbari in “garnitura” consilierilor municipali liberali si in conducerea organizatiei municipale PNL Braila: Catalin Hagiu si Costel Balan au renuntat la calitatea de ales local, iar Hagiu a renuntat si la functia de presedinte al organizatiei municipale PNL.

Seful PNL Braila, Alexandru Danaila, a dat asigurari astazi ca aceste demisii nu vin pe fondul vreunor dispute politice, ci din motive obiective: Hagiu si-a extins afacerea si are nevoie de mai mult timp ca sa se concentreze pe activitatea sa profesionala, iar Balan, care va prelua interimar conducerea organizatiei municipale, vrea sa se concentreze asupra activitatii politice.

“In locul celor 2 colegi care au demisionat vor urca alti doi colegi, in persoana domnului Sarbu Constantin si in persoana lui Adrian Tabarac. Vreau sa va mai aduc la cunostinta inca o decizie pe care am luat-o in sedinta de aseara: aceea de a-l numi pe Costel Balan coordonatorul, in functia de presedinte interimar, al organizatiei municipale PNL Braila, pana la organizarea alegerilor, pentru ca vom organiza alegeri in cel mai scurt timp.

Activitatea celor doi colegi va continua la partid, ei si-au dat demisia din motive personale. Catalin Hagiu are niste afaceri in derulare intr-un alt judet, iar el este un om care se implica cu tot ceea ce poate intr-o activitate pe care o desfasoara, nu face lucrurile cu jumatate de masura. A fost o decizie personala, tocmai pentru a lasa organizatia municipala sa se dezvolte, sa creasca in ritmul ei normal. Costel Balan vrea sa-si aloce mai mult timp pentru ce inseamna activitatea politica, fara sa fie de fiecare data in contact cu ceea ce inseamna Consiliul Local.

Este o decizie comuna, este o decizie care face bine organizatiei si pe aceasta cale vreau sa transmit primarului faptul ca grupul nostru de consilieri va fi mai bine pregatit de acum incolo si vom face aceeasi opozitie, vom avea intiative”, a declarat Danaila.