DANAILA: STUPEFIANT SI SFIDATOR RASPUNSUL DIRECTORULUI CUP DUNAREA. MANGIUREA AR TREBUI SA FIE DEMIS!

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila (foto), este stupefiat de declaratia managerului CUP Dunarea, Silviu Mangiurea (PSD), data MD Press, cu privire la facturarea incorecta a taxei pe apa de ploaie pentru braileanul Mihail Stafida. Danaila este cel care a facut public faptul ca cetateanul respectiv a castigat un proces cu CUP Dunarea si ca instanta a constatat ca acestuia  s-au umflat facturile in mod grosolan, iar acum, este uimit sa vada ca tot Mangiurea este deranjat, fiindca ”se face atata tevatura pentru 518 lei”.

“Stupefiant si sfidator raspunsul directorului Mangiurea, de la CUP Dunarea, prins de instanta ca facturile pentru apa de ploaie sunt umflate. <<Pentru ce facem atata tevatura, pentru 518 lei?>>

Cand esti sprijinit de primarul Marian Dragomir si cand incasezi venituri de sute de mii de lei din banii brailenilor, 518 lei ti se par maruntis. Fie si numai pentru aceasta atitudine aroganta, Mangiurea ar trebui sa fie demis, desi motivele demiterii ar trebui sa tina cont, in primul rand, de modul fraudulos si abuziv in care sunt calculate facturile pentru apa de ploaie”, a comentat liderul liberal.

Danaila mai atrage atentia asupra faptului ca potrivit constatarilor instantei,  in perioada 2014 – 2016, CUP Dunarea a facturat in mod gresit taxa pe apa de ploaie, luand in calcul cantitati de precipitatii mai mari decat cele reale, iar asta inseamna ca toate facturile emise de companie clientilor sai in perioada amintita sunt gresite. Liberalul spune ca acesta este un furt, iar CUP Dunarea trebuie sa recalculeze toate facturile si sa dea banii inapoi tuturor clientilor pagubiti: “Un brailean a demonstrat in instanta ca luna de luna, CUP Dunarea dubleaza facturile pentru apa de ploaie. Pe scurt, asta se cheama furt. In baza hotararii definitive, CUP Dunarea va trebui sa-i dea banii inapoi. Problema este ca 60.000 de braileni se afla in aceeasi situatie. 60.000 de braileni platesc, luna de luna, facturi umflate, doar pentru a asigura salarii de sute de mii de lei celor de la CUP Dunarea”.