DANAILA: VOI CANDIDA PENTRU PRESEDINTIA PNL BRAILA. VOI FACE ECHIPA CU CATALIN BOBOC, CE VA CANDIDA PENTRU FUNCTIA DE PRIM-VICEPRESEDINTE

Consilierul judetean Alexandru Danaila, fost viceprimar al municipiului,  a confirmat pentru MD Press faptul ca in aceasta seara, in cadrul sedintei Biroului Politic Judetean, si-a anuntat oficial intentia de a candida pentru functia de presedinte PNL Braila. Danaila ne-a declarat ca in urma discutiilor pe care le-a avut cu fostul presedinte al organizatiei judetene liberale, Catalin Boboc, acesta din urma s-a aratat dispus sa-i sustina candidatura si sa faca echipa cu el, din postura de prim-vicepresedinte.

Consilierul judetean mai spune ca in urmatoarea perioada va discuta cu liderii liberali din toate organizatiile locale, pentru a afla daca sunt dispusi sa-l sustina in acest demers: “Voi avea discutii cu acestia si vom vedea ce solutii putem gasi, pentru ca ei sa se regaseasca in structura pe care eu o propun”.

L-am intrebat pe Danaila daca isi doreste o echipa formata in multi tineri, asa cum sugerau unii dintre seniorii organizatiei, iar acesta ne-a spus: “Imi doresc o echipa care sa faca fata provocarilor ce urmeaza, in primul rand cele electorale – si aici nu se poate una fara alta, trebuie sa fie oameni tineri, trebuie sa fie si oameni care au experienta in politica si in administratie, trebuie sa fie si femei, trebuie sa fie toate categoriile sociale, pentru ca doar atunci poti sa ai informatii din toate mediile”.

Intrebat daca din semnalele pe care le are din interiorul partidului, se asteapta sa mai apara si alte candidaturi pentru functia de presedinte al organizatiei judetene, Alexandru Danaila ne-a declarat: “Din ce imi aduc eu aminte, la PNL tot timpul au fost mai multi candidati. Daca vor fi si alti candidati, mi-as dori ca acestia sa aiba un program constructiv, astfel incat in urma alegerilor, indiferent  cine va fi ales presedinte, sa putem convietui cu totii”.

Liberalul ne-a mai informat ca in sedinta din aceasta seara s-a stabilit si data alegerilor interne in PNL Braila: 22 aprilie.