DANAILA: O FIRMA FARA EXPERIENTA IN REPARATII STRAZI FACE EXPERIMENTE IN MUNICIPIU. ASA VA CASTIGA EXPERIENTA, CA SA CASTIGE ALTE CONTRACTE

Consilierul judetean Florin Cirligea (PNL) este gata sa critice una sau alta, dar prefera sa o faca la modul general, fara sa-si asume pana la capat aceste critici, dand exemple concrete. Cirligea a vorbit despre unele firme care apar peste noapte, iar la scurt timp dupa infiintare primesc contracte cu institutii de stat, intr-un mod de-a dreptul suspect.  Liberalul spune ca este evident faptul ca in astfel de cazuri este vorba de un mismas pe bani publici: “Azi infiintam firma, maine castigam licitatia. Adica se cam vede din elicopter…”.

Intrebat la ce firma se refera, concret, Cirligea ne-a raspuns: “Nu stiu, la unele din ele. Nu stiu cum se cheama, nici nu m-a interesat”.

Intrebat daca se refera la firma care a castigat licitatia organizata de Primaria municipiului pentru repararea strazilor, liberalul a evitat iarasi un raspuns clar: “Ma refer la multe care sunt infiintate azi si maine castiga licitatia”.

Fiindca era clar ca Florin Cirligea nu este dispus sa spuna clar la ce firma se refera, presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, a precizat ca este vorba, intr-adevar, despre firma “Micatis Prod”, ce a castigat contractul cu Primaria si care nu are niciun fel de experienta in domeniu: “Aceasta firma, neavand experienta, vine si face experimente pe municipiu. Va castiga experienta in baza acestui contract, pentru ca Municipiul vad ca este foarte multumit de modalitatea in care se desfasoarea lucrarile, se plombeaza pe alte amplasamente, se refac strazi care n-ar trebui refacute, totul e fericire si bucurie, iar aceasta firma, in urma acestui contract, va dobandi experienta necesara ca sa poata sa ia si alte lucrari. Despre asta discutam!”.

La randul sau, consilierul municipal liberal Petrica Popa a comentat ca nu mai suntem in societatea socialista multilateral dezvoltata, in care toti se pricepeau la toate: “Firma aceasta, care era specializata intr-un alt domeniu, de tot respectul, acum se ocupa de altceva. Interesant…”.

Amintim ca “Micatis Prod” SRL ii apartine lui Aurel Gropeneanu, om de afaceri care a activat pana in prezent in domeniul agriculturii si pisciculturii.