Danut Lungu: Lista candidatilor PNL la parlamentare a fost votata de toti acei colegi care nu au blat cu PSD

p1060715

Consilierul judetean liberal Danut Lungu sustine ca lista candidatilor PNL Braila la alegerile parlamentare, stabilita la finele saptamanii trecute – in urma unei sedinte care s-a lasat cu scandal si la care o parte dintre participanti, inclusiv presedintele Vasile Cortez, au parasit sala – a fost rezultatul unui vot corect. In contextul in care unii dintre membrii PNL sunt extrem de nemultumiti de candidatii desemnati, iar altii se declara “siderati” de faptul ca au ajuns in fruntea listei “indivizi discutabili”, Danut Lungu este de parere ca lista  respectiva a fost votata de cei care “nu au blat cu PSD”, sugestia fiind ca aceia dintre liberali care nu au votat-o au blat cu PSD.

In plus, consilierul judetean – aflat el insusi pe lista de candidati la Camera Deputatilor, pe un loc eligibil – acuza presa locala care a dat publicitatii informatii mai putin favorabile despre ispravile unora dintre candidatii PNL, ca ar fi “platita” sa scrie astfel de lucruri. Iata insa comentariul facut de consilierul liberal pe o retea de socializare, cu referire la un articol din presa locala: “Aceasta lista a fost votata de toti acei colegi care nu au blat cu PSD (presedintii de org. comunale, orasenesti si municipale), care sunt impotriva blaturilor politice. Aceste intelegeri ”pe sub masa” intre liderii partidelor, (blaturi) a adus Braila in halul in care arata astazi.Eu cred ca aceasta lista este produsul unui act democratic de alegere a candidatilor PNL pentru parlamentul Romaniei.

Continutul articolului este partial corect. Nici nu au fost validati candidatii, ca presa (platita) a inceput sa lucreze la o imagine negativa a acestora.Timpul o sa demonstreze care spune adevarul”.

Amintim ca lista de candidati PNL rezultata in urma votului de saptamana trecuta nu a fost validata inca de Biroul Politic Judetean PNL Braila. Pe lista respectiva se afla, plasati in locuri eligibile, Radu Popa si Danut Lungu, candidati pentru Camera Deputatilor si Florin Carligea, candidat pentru Senat.