Danut Mihai: Cu certitudine ma intereseaza un nou mandat de parlamentar!

Untitleda

Senatorul Danut Mihai nu mai este deloc sigur ca va ajunge co-presedinte al PNL Braila, asa cum anunta la inceputul lunii iunie, in momentul la care a trecut la liberali, venind dinspre  PC. Intrebat astazi daca s-a luat o astfel de decizie la nivelul conducerii centrale a partidului, de a fi inlocuit actualul co-presedinte PNL Braila Alexandru Nazare cu Danut Mihai, acesta din urma a refuzat sa mai comenteze subiectul.

Chestionat cum se simte in noul sau partid, Mihai ne-a declarat: “Sunt foarte relaxat, sunt linistit, n-am nicio problema aici, la PNL. Ma simt excelent, oamenii m-au primit foarte bine, ma simt ca si cum ar fi fost de multi ani in organizatie. Am participat la toate intalnirile, atat de la municipiu, cat si de la judet. Eu, ca senator, sunt membru de drept al Comitetul Judetean Executiv PNL Braila. Imi doresc din toata inima sa facem o structura de partid puternica, sa nu mai existe doua partide care au facut o alianta, ci un sigur partid”.

Intrebat daca il mai intereseaza un nou mandat de parlamentar si deci, implicit, un loc eligibil pe listele PNL Braila la viitoarele alegeri din 2016, senatorul PNL ne-a spus: “Cu certitudine! Ma intereseaza! Fiecare are planurile lui, fiecare are proiectele lui si in continuare sper ca proiectele pe strategia Dunarii sa atinga, mai devreme sau mai tarziu, Braila, pentru ca va conta foarte mult pentru alegerile de anul viitor. In ultima instanta, pe mine ma intereseaza sa creasca orasul nostru”.

Precizam ca maine sunt asteptati la Braila co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, iar vizita lor ar fi putut constitui un moment propice pentru anuntul schimbarii lui Nazare cu Mihai, la conducerea PNL Braila – in cazul in care s-ar fi luat o astfel de decizie la nivel central.