Danut Mihai: Daca nu ma pot intelege cu partenerii de alianta, ma voi duce unde voi fi bine primit

Image3

Presedintele PC Braila, senatorul Danut Mihai, sustine ca deocamdata nu  a luat decizia de a trece la un alt partid, insa a precizat ca daca relatiile cu partenerii din alianta locala  PSD-UNPR-PC nu se vor indrepta, iar PSD-ul nu va trata conservatorii cu respectul cuvenit, nu va avea nicio retinere in a trece la alt partid. Danut Mihai ne-a declarat ca este foarte nemultumit de modul in care se comporta PSD cu PC-ul la nivel local, de faptul ca de mult timp conservatorii sunt tratati ca si cum nu ar conta in plan politic si ca nu este dispus sa tolereze acest gen de comportament: “In momentul in care nu ma mai simt confortabil si consider ca oamenii de langa mine, din alianta asta, nu se poarta normal si nu fac ceea ce trebuie, plec fara sa rasuflu macar. In conditiile in care acest lucru continua, nu am niciun fel de remuscare in a schimba tabara.

Efectiv nu am nicio obligatie fata de nimeni, decat fata de Daniel Constantin, pe care il stimez si il apreciez enorm. Din punctul meu de vedere, trebuie ca intr-un parteneriat sa existe respect din ambele sensuri. Daca este numai la modul declarativ, nu avem ce discuta!

Cu certitudine, nu exclud varianta plecarii din PC. Nu am nicio problema, daca nu ma mai simt confortabil in acest partid si nu exista o  colaborare … Pai am ajuns sa-mi dea lectii Marian Dragomir despre ce inseamna etica intr-un partid?! Eu nu am nicio treaba cu Marian Dragomir, daca ei nu au curajul s-o spuna, il pun pe el in fata. Eu nu am nicio treaba cu el. Cine este  el, ce a realizat el la viata lui?

Eu, in acest moment, sunt presedintele PC Braila. Eu imi doresc o alianta care sa fie pe baza de respect si de respectare a promisiunilor facute. Daca in continuare este un dialog al surzilor si nu pot sa discut si nu pot sa ajung la o concluzie cu partenerii de alianta, nu mai am niciun fel de obligatie fata de acesti oameni si atunci ma voi duce acolo unde voi fi bine primit”.

Senatorul brailean a admis ca una dintre chestiunile care l-au deranjat foarte mult, a propos de relatia PSD-PC, a fost schimbarea din functie de catre social-democrati a fostului prefect, Vasilica Vilcu, ce fusese nominalizata de conservatori.