DA’ROS: FOLOSIREA PLUVIOMETRELOR DE CATRE CUP PENTRU DETERMINAREA CANTITATILOR DE PRECIPITATII INSEAMNA SUBIECTIVISM

Consilierul judetean Mario Da’Ros (PNL) crede ca folosirea pluviometrelor de catre CUP Dunarea Braila, pentru determinarea cantitatilor de precipitatii cazute in localitatile din judet sau in diferite zone din municipiu si apoi, pentru calcularea taxei pe apa de ploaie, nu este o solutie buna.

Da’Ros spune ca nu acuza pe nimeni de rea intentie, insa angajatii CUP Dunarea sunt si ei oameni si ca atare, sunt supusi greselii: “Din cauza asta cred ca ar trebui scos din vederile si din calculul CUP Dunarea acest instrument, pentru ca el inseamna subiectivism.

Si nu in ultimul rand, vreau sa va spun urmatorul lucru: aceasta institutie, CUP Dunarea, este institutia CJ, este a tuturor locuitorilor acestui judet, pentru ca noi platim taxele. Nu inteleg de ce acesta unitate tine cu ardoare sa produca profit, in conditiile in care profitul este din taxele pe care noi, toti locuitorii acestui judet, le platim”.

Presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), a raspuns: “Mi se pare corect ca o societate sa aiba si profit. Daca dvs vreti sa dam exemplul CET-ului, in momentul in care era la conducere tot PNL-ul si l-a bagat in faliment, e parerea dvs”.

“Lichidatorul financiar care a facut prapad acolo a fost ales de domnul Mangiurea – declaratie publica – print-un click pe google si Danaila a facut atunci sesizare si plangere si-a fost un tampit si-un nebun? Va aduc aminte, poate ca atunci erati la minister, nu va interesa ce se intampla la Braila! Vedeti ca este inca e o cercetare la sesizarea mea!”, a intervenit consilierul Alexandru Danaila (PNL), fost viceprimar al municipiului.

“Am inteles. Foarte bine! Si o sa mai fi si alte sesizari!”

“La sesizari sunt artisti!”, a intervenit si Simona Draghincescu (PND).

“Si nu puteam sa fiu implicat. Pentru ca intr-un fel sau altul, colegii dvs au incercat sa mai implice si pe mine. Asta a fost motivul si le-am spus si in Consiliul Local!”, a continuat Danaila.

“Domnule presedinte, va fac mentiunea ca nu este niciun fel de declaratie politica, ci este ceea ce gandesc eu. Inca o data va spun, trebuie inlaturat pluviometrul, pentru ca este subiectiv si ar trebui sa va mai ganditi la profit, pentru ca toti suntem afectati”, a incheiat Da’Ros.