Daruri de Moș Crăciun și ajutor financiar din partea liberalilor pentru doi elevi cu rezultate foarte bune din Brăila

PNL Brăila a organizat a organizat zilele trecute o acțiune umanitară intitulată „Coronița premianților din sacul lui Moș Crăciun”, la inițiativa Organizației Municipale a Femeilor Liberale, cu implicarea lui Carmen Ion și Beatrice Chichindel. Acțiunea a avut drept scop acordarea de daruri și ajutor financiar pentru doi elevi  brăileni: Andreea Solomon, elevă la Liceul de Artă „Haricleea Darcle”, care a obținut rezultate foarte bune la învățătură  și Angelo Iacomi, elev al Liceului „GHh Munteanu Murgoci”, care a obținut premiul I la Olimpiada Națională de Limba rusă modernă.

Darurile au fost înmânate de deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, care i-a avut alături pe Cătălin Canciu, ministru secretar de stat la Ministerul Anteprenoriatului și Turismului, Cici Bolovan, președintele Organizației Județene a Femeilor Liberale, Alexandru Bucălău, secretarul Organizației Județene PNL Brăila și Stefănuț Radu, secretarul Organizației Municipale PNL Brăila.

„Cu toții știm că rezultatele olimpicilor brăileni sunt rodul muncii în afara școlii. De aceea considerăm că trebuie să susținem cu tot ce ne stă în puteri excelența”, a declarat deputatul Alexandru Popa.

„Am fost surprins de invitația primită de la PNL Brăila, nu știam ce implică. Mă bucur că cineva cu suflet și inițiativa se gândește și la noi”, a afirmat, la rândul său, Angelo Iacomi.

Aceasta a fost o primă acțiune umanitară demarată de PNL Brăila în sprijinul copiilor cu rezultate deosebite la concursurile naționale.