DE LA FETELE FRUMOASE DIN BRAILA, NAZARE A AJUNS SA ACUM SA BAGE VRAJA LA PENSIONARE, PENTRU VOTURI

483617_470218313030389_863743199_n  12698633_1076744515711096_3437248107194818085_o

Brailenii care si-au pus sperante si au pus si stampila pe Alexandru Nazare la alegerile parlamentare din 2012 vor fi multumiti sa afle ca in ultima perioada, alesul lor este extrem de activ si are intalniri aproape zilnice cu cetatenii. Le afla ofurile, le da asigurari ca intelege perfect nemultumirile lor si rezoneaza cu ele, fiindca si pe el il deranjeaza aceleasi lucruri, fiindca le simte pe pielea lui (delicata) si le promite ca daca il sprijina, va face tot ce depinde de el, ca sa rezolve aceste probleme ale comunitatii si multe altele, in plus. Deputatul de Braila este zi si noapte pe teren, vorbind cu oamenii, dand mana cu barbatii, pupand mana femeilor, sincer (sanchi!) interesat de necazurile lor, impartind zambete si promisiuni. Dovada stau numeroasele fotografii si comentariile facute zilele acestea pe pagina sa de pe o retea de socializare, in care inventariaza problemele comunitatii, face aprecieri competente si da solutii concrete,  de genul “asta trebuie sa se rezolve”, „asta trebuie sa se faca mai bine”, “asta trebuie sa reinfloreasca”. „Sa reinfloreasca”… sa mai zica cineva ca Floricelul nu are vorbele la el…

Toate bune si frumoase, ba chiar demn de toata lauda, un deputat de Braila care umbla pe strazi si discuta zilnic cu cetatenii – doar ca Nazare a gresit orasul, fiindca face asta in Bucuresti…

“Astazi m-am intalnit cu locuitorii din zona Pietei Matache pentru a discuta despre problemele administrative de aici. Concluzia este urmatoarea: Piata Matache trebuie sa reinfloreasca prin construirea unei noi hale agroalimentare, dotata cu parcari şi spatii de depozitare pentru comercianti. De asemenea, Primaria Sectorului 1 trebuie sa lanseze o ampla campanie de curatenie, pentru ca modernizarea infrastructurii rutiere a lasat in urma munti de moloz şi mormane de gunoi”, scrie deputatul de Braila intr-o postare.

“Pun accent pe siguranta locuitorilor Sectorului 1 si imi doresc sa transform politia locala intr-un partener de dialog pentru cetateni. Totodata, Primaria trebuie sa isi consolideze functia de control in comunitate verificand ca legile sa fie respectate”, mai comenteaza, Nazare, pe reteaua de socializare.

“Lucrarile la spitalul Grigore Alexandrescu trebuie finalizate in cel mai scurt timp, astfel incat copiii sa aiba conditii optime pentru serviciile de sanatate” – asta putea s-o scrie si de la Braila, ca sa fim sinceri.

“Pe langa finalizarea reabilitarii termice a blocurilor, Primaria Sectorului 1 trebuie sa se implice in consolidarea cladirilor cu risc seismic. Un program similar celui de reabilitare termica a blocurilor va fi demarat pentru a asigura transformarea cladirilor de patrimoniu in spatii sigure de locuit”.

Dupa cum se vede, Nazare este un om al solutiilor concrete…

Acum, nu ca am avea ceva impotriva ca liberalul, in calitate de parlamentar al Romaniei, sa rezolve problemele tuturor oraselor, comunelor si catunelor din tara asta, insa pana una-alta, el mai are un an de mandat, ca reprezentant al brailenilor si poate ca n-ar fi fost rau sa faca atata exces de zel in colegiul din Braila in care a fost ales, sa bata strazile municipiului nostru, nu cele ale sectorului 1 din capitala. Si-i intelegem si ravna, avand la baza dorinta de a deveni un candidat cat mai popular la Primaria sectorului amintit, dar alegerile locale sunt in iunie, iar campania electorala incepe oficial in mai…

Privind la fotografiile postate acum, cu Nazare inclinandu-se in fata potentialilor alegatori, nu putem sa nu ne aducem aminte de cele pe care le afisa cu mandrie pe retelele de socializare in anul 2012, cand promitea sa faca ordine si sa curete Braila de coruptie. Nazare e tot cu sira spinarii indoita, doar ca persoanele in fata carora se inclina arata altfel, dupa 3 ani. De, a trecut ceva timp si nici Nazare nu mai sta sa aleaga, cand e vorba de pus stamplia pe buletinul de vot, e buna orice varianta!

Pe de alta parte, oricat ar intoarce el acum spatele Brailei, avem si noi macar o satisfactie: Nu mai pupa el (in campania electorala oficiala sau neoficiala) fete frumoase ca la Braila! ( foto 1 – Alexandru Nazare in campanie electorala in 2012, in Braila; foto 2 – Nazare in campanie electorala in februarie 2016, in Bucuresti)