DECIZIE A INSTANTEI: CONSILIERUL JUDETEAN IORDACHE, OBLIGAT SA-I PLATEASCA 7000 LEI PRESEDINTELUI CHIRIAC. AMANDOI SUNT NEMULTUMITI DE SENTINTA SI FAC RECURS

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), a obtinut o sentinta favorabila intr-unul dintre procesele pe care le are cu Stefan Catalin Iordache, consilier judetean PND, precum si cu site-ul Infobraila. O instanta de judecata a decis ca PND-istul sa-i achite sefului CJ suma de 7000 lei, reprezentand despagubiri, insa Chiriac nu este multumit, fiindca magistratii nu i-au admis toate solicitarile – mai exact, acesta dorea ca Iordache sa-i prezinte si scuze publice, pe site-ul amintit.

“L-am dat in judecata pentru ca a publicat in Infobraila articole care au adus atingere imaginii mele si familiei mele. Aceasta nu este o sentinta definitiva, iar eu voi face recurs, dat fiind ca nu mi-a fost admisa cererea ca el sa-mi prezinte scuze publice si acestea sa fie publicate pe site-ul Infobraila. Nu e vorba de bani, nu asta ma intereseaza, eu n-o sa iau niciun leu din acesti bani, ii va lua avocatul; pe mine ma intereseaza ca el sa-si ceara scuze public pentru ceea ce a afirmat in legatura cu mine si cu familia mea. Si in plus, merg mai departe si cu celelalte procese pe care le am cu el, fiindca sunt mai multe, nu e doar unul”, ne-a declarat astazi seful judetului.

In ceea ce-l priveste, Iordache ne-a spus ca nici el nu este multumit de aceasta sentinta si ca a facut deja recurs.