DEPUTATA IONIȚĂ: CĂTĂLIN BOBOC, AI TOATĂ SUSȚINEREA NOASTRĂ!

Deputata Antoneta Ioniță (PNL) afirmă că îl susține pe Cătălin Boboc în cursa electorală pentru președinția Consiliului Județean Brăila, așa cum susține și candidatura lui Lucian Căprariu pentru funcția de primar al municipiului, din partea alianței PNL – Brăila Nouă.
Într-o postare făcută azi pe o rețea de socializare Ioniță precizează: „La PNL Brăila lucrurile sunt clare: avem un candidat la Consiliul Județean, pe Cătălin Boboc, avem un candidat la Primăria Brăila, pe Lucian Căprariu, avem un proiect de județ și unul de municipiu și suntem conștienți că avem prima șansă să câștigăm la Brăila, să trimitem acasă PSD, partid care nu a făcut nimic pentru Brăila!
Suntem alături de Cătălin Boboc și există o mare determinare în interiorul PNL, printre membri și susținători, să câștigăm și să facem ceea ce trebuie pentru oameni și pentru comunități! Ne dorim ca oamenii să înțeleagă că liberalii au, istoric vorbind, o vocație de constructori și că așa cum au făcut România Mare, vor reda Brăilei și brăilenilor mândria pe care au pierdut-o! Cătălin Boboc, ai toată susținerea noastră!”.