Deputatul Alexandru Popa este de azi președintele ales al PNL Brăila. Din 188 de voturi el a obținut 186

Deputatul Alexandru Popa este noul președinte al PNL Brăila, în urma votului din această seară din cadrul Conferinței Județene PNL. Victoria lui Popa era așteptată, în condițiile în care nu a avut contracandidat și oricum, 41 de organizații liberale din totalul celor 44 își anunțaseră deja de mai mult timp susținerea pentru acesta.

Înainte de vot candidatul Alexandru Popa a declarat: „Aceste alegeri nu sunt despre Alexandru Popa, despre X sau Y; este vorba despre noi toți. Astăzi putem începe reconstrucția PNL. Toți brăilenii trebuie să înțeleagă că vremea blaturilor cu PSD – mai nou, cum li se spune, «negocieri» –  a luat sfârșit. Astăzi trebuie să strângem rândurile și să înțelegem că nu avem decât un țel: în 2024 PNL să câștige toate alegerile.

Nu sunt cel mai experimentat politician, cel mai bun sau cel mai deștept, dar sunt omul corect pe care vă puteți baza. La orice oră ușa mea pentru dvs este deschisă. Dragi colegi, să nu uitați niciodată că suntem o echipă, cu bune și cu rele. De la mic la mare avem un singur țel: succesul PNL”.


Din 188 de voturi valabile exprimate, Popa a obținut 186, două voturi fiind nule.