Deputatul Dorin Petrea candideaza la Primaria Braila din partea PSRO

P1110714

La numai cateva zile dupa ce a parasit UNPR Braila, deputatul Dorin Silviu Petrea si-a gasit un alt partid: el si-a anuntat astazi inscrierea in Partidul Social Romanesc (PSRO) si intentia de a candida pentru functia de primar al Municipiului Braila.

„Am gasit o echipa pregatita sa genereze schimbare politica, un partid gata sa puna pe liste oameni noi, necompromisi politic, tineri antreprenori care au studiile si aptitudinile sa construiasca o administratie performanta. Si eu, ca si ei, cred in necesitatea unor noi reguli de joaca pentru politica, economie si societate, fundamentate pe cinste, competenta si patriotism. Aleg sa particip la aceasta schimbare candidand pentru functia de primar al Municipiului Braila”, declara Petrea.

Acesta sustine ca inainte de a lua aceasta decizie, a facut o analiza a partidelor politice prezente in Braila si a constatat “lipsa de initiativa pentru o schimbare reala”: „Am solicitat tuturor partidelor ca 80% din listele de candidati sa cuprinda persoane noi, altele decat cele aflate deja in sistem. Nu este doar o dorinta personala, electoratul are aceeasi asteptare, ca partidele sa aiba o reforma interna si acest lucru sa fie reflectat si in alegeri. PSRO a fost singurul partid care si-a asumat riscul de a arunca in batalia electorala oameni noi”.