Deputatul Dragomir nu neaga ca va candida in locul lui Simionescu, la Primaria Brailei

P1080589

Deputatul PSD de Braila Marian Dragomir sustine ca nu s-au stabilit inca oficial, la nivel de partid, criteriile in baza carora se vor desemna candidatii la primariile din judet si presedintele Consiliului Judetean. Dragomir spune insa ca de principiu, primarii social-democrati “care au confirmat” vor candida in continuare, iar ceilalti, nu: “In ce priveste profilul candidatului, avem doua variante – si nu vorbim de Braila, ci o sa vorbim despre profilul candidatului la primarie pentru toate judetele si la fel, pentru candidatul la presedintia oricarui consiliului judetean. Deci avem doua variante: acolo unde primarii au confirmat, vom merge in continuare cu acele candidaturi (si cand spun ca au confirmat, ma refer la faptul ca acestia au avut proiecte, proiectele s-au realizat, au fost bine primite de comunitate si exista sanse  de a castiga un nou mandat); acolo unde nu avem primari, vom alege varianta optima. Pe de alta parte, cu siguranta exista primari care au ajuns la o anumita varsta, sau nu mai vor sa candideze, sau exista posibilitatea ca pentru fiecare om sa se gaseasca o noua provocare”.

L-am intrebat pe Dragomir care este explicatia in cazul sau, avand in vedere ca este pregatit (deocamdata, la nivel neoficial) pentru a candida la Primaria municipiului, in locul sefului sau de partid, Aurel Simionescu: actualul edil-sef nu a confirmat? Dragomir a dat un raspuns “diplomatic”, fara sa nege, insa, ca isi pregateste candidatura pentru functia amintita: ”Nu, n-am spus niciodata ca n-a confirmat, nici n-as putea sa spun. Dimpotriva, eu am fost unul dintre cei care au sustinut de fiecare data toate proiectele primarului Simionescu, am mers in campanii, este normal, suntem colegi la partid, ne sustinem si acum, dar si in viitor. Daca este sa enumeram principalele proiecte, ne putem referi la proiecte de conectare a cartierelor la apa, la canalizare, la Esplanada, la platoul din fata Primariei, la Calea Calarasilor… Cu siguranta putem vorbi de lucruri bune. Bineinteles, daca o sa vorbim de anumite aspecte, la fiecare mai exista scapari, etc, care i se datoreaza mai mult sau mai putin”.

Precizam ca pana acum, de cate ori a fost intrebat daca are de gand sa mai candideze pentru un nou mandat, Simionescu a spus ca inca nu s-a hotarat.