Deputatul George Paladi va candida pentru funcția de președinte al PSD Brăila. Senatorul Rotaru nu mai candidează pentru un nou mandat. În principiu, alegerile pentru conducerea Organizației Județene PSD Brăila se vor ține pe 27 ianuarie

Deputatul George Adrian Paladi nu s-a răzgândit în ceea ce privește intenția sa de a candida pentru funcția de președinte al Organizației Județene PSD Brăila.

Chiar dacă pentru Paladi anul 2022 nu a fost tocmai fast în ceea ce privește relațiile cu colegii din PSD Brăila, acesta pare să considere că are  în partid suficienți susținători pentru a candida și a fi ales președinte.

Dorința lui Paladi de a candida pentru funcția amintită nu este o surpriză, ea fiind cunoscută încă de anul trecut, însă faptul că acesta își menține această intenția este o surpriză, având în vedere contextul din interiorul PSD.

Contactat telefonic astăzi, deputatul Paladi ne-a confirmat că va candida la alegerile interne din PSD, dar nu a dorit să facă mai multe precizări pe această temă.

În ceea ce-l privește, actualul președinte PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru ne-a declarat tot astăzi că a hotărât să nu mai candideze pentru un nou mandat.

Așadar, cel mai probabil în cursa pentru funcția de președinte PSD Brăila  vor intra președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac și deputatul George Adrian Paladi (foto).

După cum ne-a mai spus astăzi senatorul Rotaru, „în principiu”, alegerile pentru conducerea Organizației Județene PSD Brăila se vor ține pe 27 ianuarie.