Deputatul George „Vigurosul” Paladi ne arată, prin contrast, cât de mult s-a fleoșcăit conducerea PSD Brăila

Nu sunt un fan al deputatului George Adrian „Vigurosul” Paladi, din mai multe motive. Dar dacă ar fi să spun un lucru pe care-l urmăresc cu interes la el este că face „ce vrea mușchii lui”, fără să-i pese de ditamai conducerea PSD Brăila. Și mușchii lui (cel puțin unii dintre ei) „vrea” niște chestii prea deocheate pentru gustul unora dintre liderii PSD.

De mai mult timp Paladi și pasiunea lui social-democrată reprezintă elefantul roz (bate spre roșu) din cameră, pe care liderii PSD Brăila se prefac că nu-l văd și-l lasă să zburde pe câmpiile și-n primăriile din județ, cu inima sa ținându-l de mână sau de ce l-o ține, făcând primarilor oferte constructive și încercând să-i coopteze în proiecte care sunt vânare de vânt.

În iubirea lui de viață și de o anumită zonă a social-democrației, Paladi își trăiește viața (politică și nu numai) cu dezinvoltură, simțindu-se liber de orice legături oficiale/ constrângeri morale și nu-i pasă de nimic și de nimeni. Nici măcar de colegii săi PSD-iști, care sunt mai realiști și care consideră că trebuie să existe totuși o limită a transparenței când ești politician și mai ales când ești parlamentar, că nu știi cine te vede și te filmează/ fotografiază.

După cum spuneam, mai sunt și alții în PSD la fel de îndrăgostiți de diverse zone ale social-democrației ca și deputatul Paladi și la fel de căsătoriți ca el, dar aceștia nu sunt atât de liberi în exprimarea publică. Paladi, însă, n-are nicio treabă, nu se ascunde de nimeni, el nu se duce la munte sau la mare cu inimioara în ascunzătoare – el o arată ziua în amiaza mare, participă cu toată inima la întâlniri mai mult sau mai puțin oficiale, inclusiv la cele la care se dansează pe mese și se filmează. Nu se ferește; e atât de bine îmbrobodit, că se simte fericit.

I-a scandalizat pe mulți dintre colegii săi de partid – până și pe PSD-iștii care fac același lucru pe care-l face și el, dar mai cu perdea -,  a fost marginalizat de liderii PSD, nu mai stă niciunul lângă el la masă, dar asta nu-l afectează.

Probabil că liderii PSD sperau ca acest „secret” – pe care-l știe toată lumea care are o cât de vagă legătură cu zona politică – o să rămână în continuare necunoscut alegătorilor, dar uite că n-a fost să fie. Când treaba e făcută pe față, e cam greu să o ții departe de ochii lumii până la următoarele alegeri, mai ales când cel în cauză vorbește murdar și în afara momentelor în care inimioara lui simte plăcerea unor cuvinte dure, ca să fie stimulată… Și unii au intoleranță la mizerii, mai ales când sunt îndreptate asupra lor.

După tot ce s-a întâmplat în ultimele zile în povestea elefantului roz, a fost amuzant să constatăm cum s-a prezentat Paladi ieri la ceremonia de învestire a noului subprefect, unde era prezentă toată floarea PSD-istă.

Reamintim, în caz că ați ratat informația:

Măi băieți PSD-iști, v-a înfruntat pe toți în arena publică! În caz că e vreunul dintre voi care nu s-a prins, simbolic, George Adrian Paladi v-a arătat degetul la toți ieri în cadrul cel mai oficial cu putință! Vă sfidează de mai mult timp, dar ieri a fost apogeul.

Dacă a ajuns să vă facă Paladi înseamnă că PSD Brăila nu mai e ce-a fost.

Dacă nu puteți să-l țineți în frâu pe Paladi înseamnă s-a fleoșcăit de tot PSD Brăila.

Dacă Paladi are mai mult sânge în instalație decât voi toți la un loc, e grav, băieți!

Și noi o să ne amuzăm și-o să consemnăm în continuare cum tropăie elefantul roz prin PSD fără ca voi să puteți să-l opriți.

Continuă, Georgică, bagă mare, că e evident că nici la bască nu te doare!

(foto 1 – deputatul George „Vigurosul” Paladi, cu inimioara lui nepotolită – care inițial era mică, dar se face din ce în ce mai mare în zonele esențiale -, la un eveniment cultural, alături de alte persoane iubitoare de frumos)

 

Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.