DEPUTATUL IONIȚĂ: AM DECIS ASTĂZI SĂ MĂ AUTOIZOLEZ LA DOMICILIU. AȘTEPT SĂ-MI FIE EFECTUAT TESTUL PENTRU CORONAVIRUS; PÂNĂ ATUNCI, AM PREFERAT SĂ NU EXPUN PE NIMENI LA VREUN POTENȚIAL RISC

Asemeni colegului sau, deputatul Vasile Varga, și deputatul brăilean Antoneta Ioniță (PNL) a anunțat pe o rețea de socializare că s-a autoizolat la domiciliu, după ce s-a confirmat că senatorul liberal Vergil Chițac este infectat cu coronavirus. Ioniță a luat această decizie ca urmare a faptului că a participat la sedințele de la București la care a fost prezent Chițac.

„Am decis astăzi să mă autoizolez la domiciliu, după ce unul dintre colegii mei liberali, senator de Constanța, a fost confirmat ca fiind infectat cu COVID-19. Am înștiințat Direcția de Sănătate Publică Brăila și aștept să-mi fie efectuat testul dar, până atunci, am preferat să nu expun pe nimeni la niciun potențial risc. Este decizia fiecăruia dintre noi de a lua măsuri responsabile și de a-i proteja pe cei din jur, rude, prieteni, colaboratori, colegi. Vă țin la curent!”, a scris Ioniță.