DEPUTATUL IONITA, MESAJ CU OCAZIA ZILEI INTERNATIONALE A FETELOR: SANSA LE SURADE CELOR SERIOSI, CARE AU UN IDEAL, CARE CRED IN CEVA

De 11 octombrie, Ziua Internationala a Fetelor, deputul Antoneta Ionita (PNL) le transmite tuturor tinerelor din Braila sa aiba incredere in sansa lor si in drumul care si-l croiesc inca de cand sunt mici.

Intr-un comunicat dat publicitatii,  Ionita afirma ca ”totul porneste de la o educatie solida, primita si de la scoala, dar si din familie. Pentru a razbi in lumea de astazi, trebuie sa pleci la drum cu un bagaj bine asezat, trebuie sa inveti si sa iti gasesti locul tau in societate. Sansa le surade celor seriosi, care au un ideal, care cred in ceva, care vor sa realizeze ceva si care se lupta pentru asta. De ziua lor, le doresc sa puna bazele viitorului lor si sa porneasca la drum cu incredere”.

Liberala a fost implicata in aceasta saptamana in Proiectul #Girl2leader, organizat cu ocazia Zilei Internationale a Fetelor, in care, pentru prima data in Romania, doamnele parlamentar au fost gazda unor tinere curioase sa afle ce presupune activitatea de deputat sau senator. Dupa cum a precizat Antoneta Ionita, alaturi de ea s-a aflat Luciana Lapusneanu, eleva la Colegiul National ”Gheorghe Munteanu Murgoci” din Braila: ”Am mers impreuna la activitatile de la comisiile de specialitate si din plenul Camerei Deputatilor, am discutat despre ce inseamna pentru o femeie sa activeze in scena politica, care sunt greutatile cu care se confrunta. I-am impartasit Lucianei din experienta mea politica si m-am bucurat sa descopar in ea un adevarat partener de dialog. Sper ca a fost si pentru ea o intalnire interesanta si imi doresc ca acest proiect la care a participat sa o inspire si sa o motiveze sa devina un lider implicat in societatea civila braileana sau in sfera politica”.

Precizam ca braileanca Luciana Lapusneanu a devenit ambasadoarea Campaniei  #Girl2Leader. In proiectul #Girl2leader au fost implicate adolescente din toata tara si 30 de femei parlamentar, care au impartasit tinerelor din experientele lor.