DEPUTATUL MEIROSU, DESPRE DRAGNEA: JOSNICIA LUI PARE FARA LIMITE. EL COMPROMITE TOT CE ATINGE. DRAGNEA, FA UN BINE ACESTEI TARI SI SCAPA-NE DE TINE!

Deputatul brailean Emilia Meirosu (Pro Romania, fosta PSD) nu se mira de esecul referendumului din 6-7 octombrie si considera ca acesta a fost inca un mod prin care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a incercat “sa-si sporeasca imaginea de salvator al familiei traditionale in ochii electoratului”.

Meirosu a scris intr-o postare facuta pe o retea de socializare ca  Dragnea si-a dovedit josnicia prin modul in care a tratat public acest subiect, “inflamand societatea pe tema homosexualitatii”: “Referendum 2018. Un fiasco anuntat imediat ce un personaj politic ce si-a propus, parca, sa scufunde intreaga societate romaneasca in neant, l-a salutat, anuntand votul din Parlamentul Romaniei ca un patriarh ce priveste multumit la realizarea sa.
Am asistat, in ultimele doua, trei saptamani, la o campanie de informare pentru referendum inexistenta, parca, in fata unei avalanse de minciuni atent ticluite, astfel incat omul simplu, cetateanul de rand, s-a aflat total debusolat in fata unui vot simplu. In dorinta de a-si trage spuza pe turta lui si de la acest eveniment important pentru o parte insemnata a tarii, liderul PSD Liviu Dragnea a avut reactii cel putin ciudate fata de minciunile vehiculate in spatiul virtual. Daca la momentul in care Parlamentul a votat legea de modificare a textului Constitutiei ce urma a fi supus votului popular, Dragnea saluta ca un tatuc votul legislativului, fata de una dintre minciunile vehiculate in virtual si care il priveau direct pe liderul PSD – cea in care Dragnea era privit ca principal beneficiar al referendumului prin care urma sa scape de inchisoare (!!!) -, acesta nu a spus nimic. Asta pentru ca ii convenea: daca referendumul trecea, ar fi trecut ca salvatorul familiei traditionale.
Nu. Dragnea a spus ca partidul sau nu face nicio campanie, ci doar explica oamenilor cum sta treaba cu referendumul. Si, oare, membrii PSD de unde sa stie cum sta treaba cu referendumul, daca chiar presedintele lor a demonstrat ca este eroare, afirmand ca modificarea textului Constitutiei la articolul despre familie este necesara pentru ca oamenii se tem ca vor aparea si la noi persoane care vor dori sa se casatoreasca la starea civila cu animale, plante sau obiecte? De unde sa stie Dragnea ca prin modificarea textului Constitutiei privind familia, initiatorii au dorit sa pastreze notiunea de familie in zona sacrului, nealterata de nimic din comportamentul minoritatilor sexuale? Pentru ca referendumul asta a urmarit: familia sa ramana numai pentru heterosexuali.
Insa josnicia personajului pare fara limite, cand vine vorba de legea parteneriatului civil. Desi avea la dispozitie proiectul de lege, Dragnea a refuzat sa arate alternativa aceasta romanilor, inflamand societatea pe tema homosexualitatii, insa, in acelasi timp, cautand sa isi sporeasca imaginea de salvator al familiei traditionale in ochii electoratului. Si cum poate fi numit altfel decat josnic, cand afirma ca niciodata nu a fost intolerant, dar ca nu este de acord ca legea parteneriatului civil sa permita ca minoritatile sexuale sa adopte copii?! Mai ales ca in acest moment, legea adoptiilor nu prevede nici un fel de restrictie datorita comportamentului sexual al solicitantilor.
Din dorinta de a castiga cat mai mult capital electoral, Dragnea a compromis un vis al milioanelor de romani. La fel cum compromite si PSD. La fel cum compromite tot ce atinge.
Dragnea Liviu, fa un bine acestei tari si scapa-ne de tine!”.