Deputatul Nazare, satul de “telenovela” numirii prefectului de Braila

nazare 13

*deputatul PDL Alexandru Nazare are de gand sa interpeleze Guvernul, pe tema intarzierii numirii unui nou prefect al Brailei

 

Deputatul PDL Alexandru Nazare anunta, printr-un comunicat dat publicitatii, ca va adresa interpelari premierului Victor Ponta si ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, in legatura cu ceea ce el considera a fi  „situatia inadmisibila din administratia braileana”, unde, de peste o luna de zile, nu exista un prefect in functie. Deputatul PDL este de parere ca luptele politice de culise dintre partidele care alcatuiesc noua majoritate parlamentara nu trebuie sa se rasfranga asupra activitatii institutiei Prefectului, si, indirect, asupra cetatenilor judetului Braila.

”Telenovela numirii prefectului la Braila este deja o marca a guvernarii Ponta, ea jucandu-se o data la cateva luni, in functie de capriciile sau culisele politice locale. Anul trecut a fost demis din functie un prefect competent, pentru a fi numit un diletant cu carnet de partid PC. Dupa dezastrul de la deszapezire, si acest prefect a trebuit sa fie demis, si de mai bine de o luna de zile, guvernantii nu reusesc sa nominalizeze o alta persoana. Aceasta situatie este inacceptabila si ilustreaza perfect amatorismul unei guvernari exercitate sub semnul improvizatiei permanente. Cei din noua majoritate PSD-UNPR-PC-UDMR trebuie sa inteleaga ca aceste jocuri politice puerile destabilizeaza administratiile locale si afecteaza cetatenii unor judete precum Braila. Nu brailenii trebuie sa plateasca pentru incoerenta si indecizia actualilor guvernanti”, se arata in comunicatul de presa semnat de Alexandru Nazare.