Deputatul Niță, despre Petre Daea, desemnat de PSD pentru funcția de ministru al Agriculturii: „Sunt convins că domnul ministru va sprijini fermierii brăileni și va veni cu soluții pentru rezolvarea problemelor acestora”

„Domnul Petre Daea cunoaște problemele fermierilor români și sunt convins că va face față cu brio provocărilor agriculturii românești” – este comentariul deputatului brăilean Nicu Niță (PSD), cu privire la cel care a fost desemnat de conducerea PSD pentru a ocupa funcția de ministru al Agriculturii.

Niță a scris pe o rețea de socializare: „Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Politic Național PSD, domnul Petre Daea a fost votat pentru a reveni în funcția de ministru al Agriculturii!

Domnul Petre Daea cunoaște problemele fermierilor români și sunt convins că va face față cu brio provocărilor agriculturii românești, mai ales în condițiile actuale, în care seceta ar putea afecta grav culturile din acest an.

În mandatele precedente, domnul ministru Petre Daea a dat dovadă de promptitudine și capacitatea de a găsi soluțiile pentru combaterea efectelor secetei și pentru asigurarea irigațiilor. Sunt convins că domnul ministru va sprijini fermierii brăileni și va veni cu soluții pentru rezolvarea problemelor acestora.

Felicitări, domnule ministru Petre Daea și mult succes în activitatea ministerială!”.