Deputatul Niță: „Unele partide nu au vrut să voteze mărirea salariilor primarilor și ale angajaților din primării. Noi, PSD, mergem mai departe cu intenția de majorare a salariilor acestora”

Deputatul Nicu Niță (PSD) se arătă dispus să susțină toate solicitările primarilor brăileni privind schimbarea diferitelor acte legislative, așa cum au fost prezentate acestea în cadrul unei recente întâlniri a edililor cu parlamentarii brăileni. El le-a cerut primarilor să îi transmită documente cu propunerile concrete, pentru fiecare lege în parte, pentru a le putea duc emai departe în Parlament.

În ceea ce privește solicitarea unor primari de comune privind de majorare a salariilor angajaților primăriilor, Niță a spus: „În privința salarizării, cu tot respectul pe care-l am pentru dvs, propunerea a venit de două ori în Parlament, dar unele partide – nu vreau să fac politică și să spun negativ și pozitiv – nu au vrut să voteze, să-și asume. Noi, PSD, mergem înainte cu mărirea salariilor primarilor și angajaților primăriilor”.