Deputatul Petrea: Parlamentarii din Braila si Galati au semnat un acord sustinere a proiectului “Sistemul Urban Braila-Galati”

P1110724

Deputatul UNPR Dorin Silviu Petrea a anuntat astazi ca senatorii si deputatii din Braila si Galati au semnat cu totii acordul pentru sustinerea realizarii Sistemului Urban Braila-Galati. Petrea, care este initiatorul acestui demers, asteapta acum ca dincolo de sustinerea parlamentarilor, proiectul sau sa beneficieze si  de sustinerea autoritatilor locale din cele doua judete: „Sunt bucuros si le multumesc tuturor colegilor mei care au inteles importanta acestui proiect. Faptul ca si-au asumat in unanimitate dezvoltarea acestei regiuni ma face sa privesc viitorul cu optimism. Ma bucur sa va ca interesul cetatenilor este pus mai presus de cel politic si sper ca aceasta sustinere a colegilor mei din Parlament va fi urmata si de cea a decidentilor de la nivel local si guvernamental”.

Petrea a mai spus ca proiectele de infrastructura vor creste nivelul de trai in Braila si Galati si vor genera totodata o crestere economica care se va resimti la nivelul intregii tari.

„Inteleg neincrederea unora, dar cred totodata ca avem datoria de a fi vizionari, atunci cand vine vorba de proiecte cu impact pe termen lung. Sunt sigur ca investitiile de infrastructura aplicate pe regiuni vor fi in masura sa stabileasca un nou trend economic pentru Romania, ba chiar mai mult, putem sa devenim exemple de buna practica atat la nivel national, cat si comunitar. Avem scheme financiare europene prin care se pot realiza astfel de proiecte, iar cel mai important lucru in acest caz este sa avem vointa politica si institutionala”, a explicat Dorin Petrea.