Deputatul Popa a oferit 1400 de cadouri de Moș Crăciun copiilor din 7 localități din mediul rural. Valoarea totală a pachetelor este de circa 70.000 lei

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, anunță că pe final de an, a folosit banii reprezentând contravalorea mai multor indemnizații de parlamentar pentru a oferi cadouri de Moș Crăciun copiilor din câteva localități din județ.
Popa precizează într-un comunicat dat publicității că este vorba despre 1400 de cadouri, în valoare de circa 70.000 lei: „Continui să anunț public modul în care cheltuiesc banii din indemnizația de parlamentar: așa cum am declarat în urmă cu câteva zile, după cadourile făcute de Moș Nicolae unor copii provenind din familii sărace din câteva comune ale județului, acum am oferit cadouri de Moș Crăciun în alte localități.

De data aceasta am umplut tolba Moșului cu cadouri nu doar pentru copiii ce provin din familii cu posibilități materiale reduse, ci pentru toți copiii din localitățile Frecăței, Surdila Greci, Zăvoaia, Cireșu, Ciocile, Lanurile și Ulmu.

Anul acesta a fost unul destul de greu pentru adulți, dar și pentru cei mici, care au fost bulversați de schimbările prin care au trecut ca urmare a situației pandemice și de aceea am considerat potrivit să le fac o bucurie tuturor copiilor din localitățile pe care le-am ales, nu doar unora dintre ei.

Dat fiind că avea multe cadouri de împărțit, Moș Crăciun a început treaba mai devreme: la unii dintre copii a venit în acest week-end, iar la alții în cursul primelor zile ale acestei săptămâni.

În total, este vorba de aproape 1400 cadouri pe care le-au primit toți copiii de până în clasa a a VIII-a inclusiv, din localitățile menționate. Valoarea totală a cadourilor este de 70.000 lei.

Cred că astfel am făcut Sărbătorile mai frumoase nu doar pentru cei mici, ci și pentru părinții lor, mai ales că în cazul unora dintre ei, era posibil ca Moș Crăciun să nu ajungă deloc.

Voi continua să-mi folosesc indemnizația de parlamentar în acțiuni care înseamnă susținerea unor brăileni aflați în nevoie și voi anunța de fiecare dată în ce fel au fost folosiți banii, pentru o deplină transparență. Deja am primit o mulțime de solicitări din tot județul, de la oameni care au aflat de intenția mea și care au nevoie de ajutor. Nu-i voi putea ajuta pe toți, dar o să selectez cu atenție acele cazuri care voi considera că sunt mai urgente.

Cu speranța că în toate familiile brăilenilor care au copii va ajunge Moș Crăciun cu cadouri, le doresc Crăciun fericit tuturor”.