Deputatul Popa a semnat moțiunea de susținere a lui Orban pentru un nou mandat în fruntea PNL: „Ludovic Orban este singurul politician liberal care a reușit să aducă PNL la guvernare”

Deputatul brăilean Alexandru Popa a semnat moțiunea de susținere a lui Ludovic Orban pentru un nou mandat ca președinte al Partidului Național Liberal.

Popa a comentat pe o rețea de socializare: „Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de unitate în partid. Ludovic Orban este singurul politician liberal care a reușit să intre în luptă cu PSD-ul și să aducă Partidul Național Liberal acolo unde îi este locul, la GUVERNARE!

Acum, mai mult ca oricând, Partidul Național Liberal are nevoie de un lider care să le garanteze românilor că vom putea guverna România așa cum le-am promis: fără baroni locali, fără contracte atribuite, fără furturi și cumetrii în funcții publice.

Românii așteaptă de la noi o creștere economică care să se resimtă în buzunarul fiecăruia, o infrastructură rutieră la standarde europene, pensii pe măsura contribuțiilor și salarii decente. Toate aceste lucruri și multe altele au fost asumate de președintele Ludovic Orban încă de pe vremea când era prim-ministru al României.

Asta este țara pe care le-am promis-o românilor, asta este țara pe care ne-o dorim, iar Ludovic Orban se va ține de promisiuni, așa cum a făcut-o de fiecare dată!”.