Deputatul Popa anunță că astăzi s-a semnat primul contract pe Programul „Anghel Saligny” pentru un proiect din județul Brăila – este vorba despre proiectul de reabilitare a drumului DC1 Surdila Greci – Făurei, întocmit de Primăria Surdila Greci

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, anunță că astăzi s-a semnat la București primul contract pe Programul „Anghel Saligny” pentru județul Brăila, pe un proiect al comunei Surdila Greci.

Popa precizează într-un comunicat dat publicității că este vorba despre un proiect care vizează reabilitarea drumului comunal DC1 (DN2B – Str. Gării din Făurei – comuna Surdila Greci): „Este un drum pe care în campania electorală cei de la PSD au tot promis că-l vor asfalta, dar n-a fost să fie până acum. În discuțiile mele cu domnul primar îmi spunea că acesta este un drum care n-a fost reabilitat niciodată în ultimii 30 de ani de administrația social-democrată.

La circa 2 ani după ce drumul a trecut din administrarea Consiliului Județean Brăila în administrarea Primăriei Surdila Greci, iată că se va primi finanțare pentru reabilitarea acestuia.

Contractul a fost semnat astăzi de primarul localității, liberalul Ionel Meiroșu și vreau să îi mulțumesc acestuia pentru implicare, pentru că a fost primul din județul Brăila care a dus documentația completă. Va fi un proiect de pe urma căruia vor beneficia și locuitorii orașului Făurei, dar mai ales cei din Surdila Greci”.