Deputatul Popa anunță că localitatea Gropeni va beneficia de peste 14 milioane lei, pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, informează că localitatea Gropeni din județul nostru va beneficia de 14.310.000 lei pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale.

Popa precizează într-un comunicat dat publicității că „Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat că obiectivul de investiții «Înființare sistemului de distribuție a gazelor naturale în comuna Gropeni, județul Brăila» a fost inclus în Programul național de investiții «Anghel Saligny», pe lista aprobată pentru județul Brăila, cu suma de mai sus, alocată de la bugetul de stat.

Știu că sătenii din comună așteaptă de mult timp această veste bună și mă bucur că în sfârșit ei vor beneficia de acest gen de servicii care sunt o normalitate pentru anul 2023.

Îi felicit pe primarul Stan Malinche și pe viceprimarul Nicușor Cocianu, care au făcut toate eforturile pentru reușita acestui proiect”.