Deputatul Popa: Campania mea tot timpul a fost curată. Acțiunile unora dintre colegii mei din PNL Brăila arată că nu-și doresc o campanie curată

PNL Brăila a intrat deja în febra alegerilor interne, duelul declarațiilor a început de mai mult timp, iar faptul că ieri s-a aprobat și calendarul acestor alegeri face ca spiritele să se încingă și mai mult.

În condițiile în care principalele două tabere din partid care se vor înfrunta la aceste alegeri interne sunt cea a lui Cătălin Boboc, actual președinte interimar și cea a deputatului Alexandru Popa, l-am întrebat acesta din urmă dacă se așteaptă la o campanie dură.

Popa ne-a declarat: „Campania mea tot timpul a fost curată. Nu am avut atacuri vizavi de cei care doresc să ocupe diverse funcții în cadrul partidului, am pus interesul partidului pe primul loc.

Eu sunt un om care și-a început cariera politică în PNL și cu siguranță o va sfârși în PNL. Sunt la a treia generație de liberali: și tatăl meu, și bunicul meu au fost liberali. Tatăl meu este liberal de 20 de ani. Eu mă identific ca fiind unul dintre liberalii «pur sânge».

Ceea ce constat este că acțiunile unora dintre colegii mei din PNL denotă faptul că nu-și doresc o campanie curată. Dar timpul ne va arăta.

Și aș vrea să mai clarific ceva: știu că în cadrul filialei Cătălin Boboc a spus de mai multe ori că el m-a ajutat să ajung pe lista de candidați pentru alegerile parlamentare și că m-a ajutat să ajung deputat. Nu m-a ajutat Cătălin Boboc cu nimic și nu-i datorez nimic. Dacă el, personal, ar fi avut puterea să pună pe cineva pe lista de candidați, s-ar fi pus pe el însuși, nu mă punea pe mine. Asta să fie clar! Nu m-a pus el pe lista de candidați, m-au pus membrii Biroului Politic Județean al PNL Brăila”.

Amintim că potrivit calendarului aprobat ieri în Biroul Politic Județean al PNL Brăila, alegerile pentru desemnarea conducerii Organizației Municipale PNL Brăila vor avea loc pe 19 iunie, iar cele pentru conducerea Organizației Județene PNL Brăila se vor desfășura pe 31 iulie.