Deputatul Popa, către deputatul Mircea: În adâncul dvs cumva sunteți liberal, de vă mândriți atât de mult cu realizările PNL? Sau în lipsă de realizări proprii vă lăudați cu ce apucați?

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, consideră că „este jenant” faptul că social-democratul Florin Mircea a anunțat public „cu mândrie” demararea lucrărilor la drumul expres Brăila-Galați, deși PSD-ul nu are nicio legătură cu acest proiect. Popa crede că acest mesaj al deputatului Mircea reprezintă o încercare a PSD-ului de a-i face pe brăileni să creadă că social-democrații au un merit în realizarea drumului amintit.

Președintele PNL Brăila a comentat într-un comunicat dat publicității: „Constat că PSD-iștii brăileni, printr-o voce importantă a lor, domnul deputat Mircea Florin, au anunțat cu mândrie faptul că au început lucrările la drumul expres Brăila-Galați.

Proiectul tehnic a fost realizat în perioada guvernării PNL și începerea lucrărilor a avut loc tot sub guvernarea PNL, așa încât ar fi cazul ca PSD-iștii să nu se mai laude cu realizările altora. Ei nu au fost în stare să construiască niciun drum expres în Brăila în 30 de ani și acum, dacă PNL a început drumul expres Brăila-Galați, PSD-iștii se laudă cu ce fac alții.

Ca să fie clar: acest drum este realizat de PNL. Dacă PSD-iștii nu au cu ce se lăuda e problema lor, dar să ajungi să te lauzi cu proiectele și realizările altora este jenant. Domnilor din PSD, terminați cu astfel de mesaje publice prin care vreți să le dați oamenilor impresia că aveți vreo contribuție la realizarea acestui proiect! Asta este dezinformare! Drumul expres Brăila-Galați este un proiect realizat de PNL și ne mândrim cu el.

Și o întrebare pentru domnul Mircea Florin, care se grăbește să anunțe că au început lucrările la drumul expres: în adâncul dvs cumva sunteți liberal, de vă mândriți atât de mult cu realizările PNL? Sau în lipsă de realizări proprii vă lăudați cu ce apucați? Fiindcă din ce s-a văzut, dvs, cei de la PSD, aveți multe idei și proiecte, dar cu punerea lor în practică stați mai prost”.