Deputatul Popa, către primarii brăileni: „Rugămintea mea este să ne ajutați prin experiența pe care o aveți dvs, pentru a corecta lucrurile care pot fi corectate de noi, parlamentarii”

Deputatul Alexandru Popa (PNL) se arată deschis la a susține în Parlament solicitările primarilor din Brăila, indiferent de culoarea politică a acestora.

Într-o recentă întâlnire a primarilor comunelor din județul Brăila cu parlamentarii locali, edilii au venit cu o serie de propuneri de modificare a legislației în diverse domenii. Popa a afirmat că parlamentarii trebuie să-și dea mâna, indiferent de culoarea politică, pentru a încerca să remedieze la nivel legislativ acele chestiuni care afectează activitatea primăriilor: „Rugămintea mea este să ne ajutați prin experiența pe care o aveți dumneavoastră, pentru a corecta lucrurile care pot fi corectate de noi, parlamentarii.

Din punctul meu de vedere, trebuie să uităm de culoarea politică, să ne dăm mâna cu toții și să reușim să facem lucruri concrete pentru municipiul, cât și pentru județul Brăila. Din punctul meu de vedere aveți tot sprijinul și toată deschiderea. Am rugămintea să-mi acordați încrederea și experiența dumneavoastră”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns