Deputatul Popa crede că președintele Chiriac se grăbește să se laude cu construcția unei Săli Polivalente moderne: „Există la CNI peste 40 de cereri depuse de 10-15 ani de diverse localități Brăila, în stadii mai avansate decât cererea privind construcția Sălii Polivalente”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, consideră că șeful Consiliului Județean, Iulian Chiriac (PSD) își face un titlu de glorie din faptul că a depus la Compania Națională de Investiții (CNI) o cerere de finanțare pentru  construirea unei Săli Polivalente moderne între Brăila și Galați.

Popa a comentat în acest fel recentele declarații ale președintelui Chiriac, care anunța: „Am făcut o cerere la CNI pentru construirea unei noi Săli Polivalente și s-a aprobat cererea”.

Liberalul a explicat că acordul CNI de a finanța proiectul respectiv este unul de principiu și că există alte 40-50 astfel de cereri depuse de mai bine de 10 ani la CNI de diverse localități din județul Brăila, care au primit un acord de finanțare, dar care deocamdată nu s-au concretizat în investiții în teren: „Din județul Brăila sunt depuse la CNI 40-50 de proiecte, unele în stadii mai avansate decât cel al Sălii Polivalente.

Domnul Chiriac iese la momentul acesta cu titlu de laudă că a depus o cerere. Nu a făcut un studiu de fezabilitate, nu a făcut nici măcar un studiu geo, a făcut doar o cerere. Să faci cerere… și eu pot să fac o cerere că fac la Făurei aeroport… toți putem să facem o cerere.

Treaba asta cu Sala Polivalentă, dacă va fi să se concretizeze cândva, va fi peste 7-8 ani, adică să fim realiști… Sunt proiecte depuse de județul Brăila de 10-15 ani, care așteaptă pe lista sinteză. Noi n-am intrat cu Sala Polivalentă nici pe lista sinteză, adică nu poți să-ți faci un titlu de glorie din nimic…”.