Deputatul Popa declară că în Brăila nu câștigă licitațiile decât firmele de casă ale PSD: „Lucrurile acestea nu sunt lăsate la întâmplare”

„Domnul primar Dragomir fuge de accesarea de fonduri europene ca dracul de tămâie. Doar în momentul în care parandărătul va fi eligibil pe fonduri europene va avea o deschidere foarte mare în accesarea acestor fonduri” – este declarația președintelui PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, despre primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), făcută în cadrul unei recente conferințe de presă.

Atenționat că până la acest moment nu există nicio dovadă că cineva din conducerea Primăriei ia șpagă pentru contractele derulate cu finanțare din fonduri europene, liberalul a răspuns: „Da, nu există nicio dovadă, dar un semn de întrebare îți pui în momentul în care vezi că lucrările de întreținere și reabilitare a drumurilor pe următorii 3 ani au fost câștigate de cine? De Gheorghe Bunea Stancu, mentorul domnului primar. Nu vi se pare că toate sunt cusute cu ață albă?

Dar asta va fi o altă discuție, în următoarea conferință de presă, când vom aduce și acte în acest sens și veți vedea că lucrurile nu sunt lăsate la întâmplare. În afară de firmele de casă, nimeni nu câștigă o licitație în Brăila decât cei agreați. O să vă prezentăm 10-15 firme de casă care sunt abonate la banii din bugetul municipiului, cât și banii din bugetul Consiliului Județean”.