Deputatul Popa, despre cântecul „Podul lui TUDOSE de la Brăila”, comandat de președintele PSD Brăila formației Azur: „Aici sunt banii dvs! Suntem bătaia de joc a unor PSD-iști cu comportamente de jupân, care fac comandă de melodii în care să le fie lăudat stăpânul”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, se arată indignat de faptul că președintele PSD Brăila, Iulian Chiriac, a ajuns să comande formației Azur – care a cântat la Festivalul Peștelui, desfășurat zilele trecute la Brăila – o melodie în care să fie lăudat europarlamentarul Mihai Tudose (PSD).

Mai exact, după cum a relatat MD Press, comanda pentru oda închinată conducătorului iubit a fost dată zilele trecute,  în timpul unei petreceri organizate pe PSD-iști pe pontonul omului de afaceri Nicolae Ardeleanu (PSD), la care partea muzicală a fost asigurată de formația Azur, ce urma să cânte și la Festivalul Peștelui, având contract cu Primăria Brăila în acest sens.

La acea petrecere, la care participa și primarul Marian Dragomir, Chiriac le-a spus celor de la Azur că ar trebui să compună o melodie care să-i fie dedicată lui Mihai Tudose, care a construit podul de la Brăila, fiindcă aceasta este o realizare extraordinară. Potrtivit unor surse care au fost prezente la acea petrecere, Chiriac a folosit ca argument în fața celor de la Azur faptul că „noi (PSD – n.r) am fost atenți cu voi și o să fim și în continuare, fiindcă noi vom fi mereu la mereu la Brăila”.

Cei de la Azur au făcut ce li s-a cerut, în ziua în care a început Festivalul Peștelui au postat pe youtube melodia „Podul lui TUDOSE de la Brăila”, iar Festivalul Peștelui au cântat-o în premieră.

După ce MD Press a prezentat povestea din spatele cântectului amintit, deputatul Popa a transmis un comunicat de presă care conținea imagini de la prestația formației Azur de la Festivalul Peștelui, cu comentariul:

„Aici sunt banii dvs!

Suntem bătaia de joc a unor PSD-iști cu comportamente de jupân, care se laudă pe la petreceri private că vor conduce mereu Brăila și care fac comandă de melodii în care să le fie lăudat stăpânul.

Pe președintele PSD Brăila, Jupân Francisk Iulian Chiriac, îl îngrețoșează muzica lăutarilor pe care-i plătesc alții la petrecerile lor, dar i se pare dulce ca dulceața de trandafiri muzica lăutărească atunci i se cântă lui, la dedicații, «Căpitane de județ».

Când stă la masă la petreceri private cu primarul PSD Marian Dragomir și le cântă muzicanții pe care Primăria îi plătește din bani publici ca să facă o cântare «oficială» la Festivalul Peștelui, Jupân Chiriac își permite să ceară favoruri speciale: un cântec de slavă pentru stăpânul lui, europarlamentarul Mihai Tudose.

Dacă primarul Dragomir l-a făcut pe Tudose cetățean de onoare al Brăilei, doar nu era să rămână Chiriac în urmă la lins mâna care-i așează de ani de zile pe poziții: a dat comandă de-o melodie care să devină un hit și să fie spre lauda veșnică a șefului, pomenit în versuri nemuritoare.

Melodia se numește «Podul lui Tudose de la Brăila» și a fost cântată de Nelu Vlad și formația Azur la Festivalul Peștelui.

Distrați-vă, PSD-iștilor, pe banii noștri, ai brăilenilor, ridicați-vă în slăvi unii pe alții pe banii noștri, dacă sunteți atât de siguri că o să fiți mereu la putere la Brăila! Și o să vedem la următoarele alegeri cât de mulți brăileni sunt dispuși să vă mai lase să vă distrați și să mai cântați pe banii lor!

Apropo, dacă nu vreți să ne spuneți cât au costat Zilele Brăilei, unde s-a promovat muzical consumul de droguri, ne puteți spune cât a costat Festivalul Peștelui, unde v-ați promovat voi între voi?”.

Precizăm că Mihai Tudose nu a fost prezent la petrecerea respectivă, unde s-a dat comanda pentru acest cântec.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns