Deputatul Popa, despre europarlamentarul Mihai Tudose: „Este foarte deranjat de așa zisa «pensie specială» a președintelui PNL, dar nu este deranjat de «pensia specială» a celui pe care partidul său l-a pus prefect al Brăilei”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, răspunde comentariilor acide făcute de europarlamentarul Mihai Tudose (PNL) cu privire la faptul că președintele PNL, Nicolae Ciucă, ar avea pensie specială și că acesta ar fi lucrat din interiorul partidului, pentru a fi schimbat din funcție.

Mai exact, Tudose a postat ieri pe o rețea de socializare un text cu titlul „Fantomele liberale roz cu buline”, în care spune: „În ultimele zile asistăm la «atacuri» suburbane la adresa Prim-Ministrului Ciolacu. Atacuri venite din partea unor «lideri marcanți» pnl..

Ce-i mână pe ei în luptă?

Deficitul bugetar? Nu… Că’ e opera lor! Și nu Ciolacu a împrumutat 100 miliarde € în ultimii trei ani…..

Pensiile speciale? Nuuu! Că’ au avut trei prim-miniștri… și nu președintele PSD este beneficiar de pensie specială, ci al lor!

Și atunci oare ce i-a apucat?!?

Nu cumva a început sezonul de vânătoare în PNL? Cu un scenariu în care niște băieți deștepți din PNL pun pe unii mai puțin deștepți să provoace replici de la PSD împotriva actualei conduceri PNL? Și apoi să-și valorifice experiența recentă de a schimba rapid conducerea (zic unii că prin sept)…. Iar apoi, după catastrofa PNL de la europarlamentare, să vină ei, băieții liberali deștepți și să-i radă și pe cei mai puțin deștepți și să fie ei șefi PNL când se fac listele la Parlament… eventual Guvern…. Și între timp să vrei să lași impresia că-ți pasă de țară…….

Dar… fantomele fac gălăgie până când aprinzi lumina… (cu moderație la consumul de energie căci ați avut “grijă” și de asta!)”.

Deputatul Popa a transmis azi într-un comunicat de presă: „Liderul marcant psd Mihai Tudose simte nevoia să-și apere președintele, Marcel Ciolacu, de atacurile unor «lideri marcanți» PNL, cum scrie el ironic.

Ce-l mână pe domnul Tudose în luptă, dacă tot i se pare liberalii la care face referire nu sunt atât de importanți? De ce ține să-i ia public apărarea președintelui psd? Din grija pentru imaginea președintelui Marcel Ciolacu?

Nu… că din ce se aude, în spatele ușilor închise se pregătește să-i ia locul.

S-au terminat problemele în psd și se plictisește, așa că a hotărât să dezvăluie public presupusul plan al unor «băieți deștepți» din PNL, care îi  manevrează pe alți băieți «mai puțin deștepți» din PNL și care, de fapt, pun la cale schimbarea președintelui PNL?

Nu… dar până reușește să-l rezolve pe actualul președinte psd, dă bine să-i ia acestuia apărarea la modul public și să-l atace pe președintele PNL. Domnul Tudose, ca și alți băieți deștepți sau mai puțin deștepți din PSD, se face că nu pricepe diferența dintre pensiile speciale și pensiile militare. Președintele PNL, domnul Nicolae Ciucă, fost Șef al Statului Major al Apărării, nu are pensie specială, ci pensie militară, după mulți ani în care a servit țara sub drapel. Nicolae Ciucă are o carieră militară în spate, spre deosebire de alții, care au doar o carieră de politician.

Domnul Tudose este foarte deranjat de așa zisa «pensie specială» a președintelui PNL, dar nu este deranjat de «pensia specială» (care este de fapt tot militară) a celui pe care partidul său l-a pus prefect al Brăilei.

Domnul Tudose are impresia că vede în întuneric «fantome roz cu buline» în curtea liberalilor, dar pare să nu vadă nici la lumina zilei strigoii roșii din propria curte social-democrată”.