Deputatul Popa, despre „execuția în stil mafiot” a directorului general Mangiurea, operată de „lupii tineri” din PSD Brăila: „A fost bun Mangiurea când l-a angajat pe fratele lui Chiriac cu salariu de peste 10.000 lei?”

Ceea ce se întâmplă în aceste zile în presă în ceea ce-l privește pe directorul general al CUP Dunărea, Silviu Mangiurea, este „o execuție în stil sicilian, în stil mafiot, între membrii PSD” – este părerea președintelui PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Acesta a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că în ultimul an a fost cel mai mare contestatar al directorului CUP, Silviu Mangiurea și că nu poate spune că îi pare rău că au apărut în presă informațiile în legătură cu modul în care acesta a folosit angajați și utilaje ale CUP Dunărea pentru a face niște lucrări pe proprietatea sa privată. Pe de altă parte, Popa e convins că de fapt dincolo de aparențe, este vorba despre o execuție politică operată de tânăra gardă din PSD Brăila, care vrea să  «lichideze» vechea gardă: „Știm destul de bine, acolo este o bătaie între niște lupi tineri care vor să «omoare» lupii bătrâni, probabil cum erau în haitele de odinioară. Acești oameni au simțit că nivelul simpatiei brăilenilor nu este unul ridicat vizavi de domnul Mangiurea și au găsit un motiv prin care – în ultima perioadă probabil l-au urmărit – să-și plătească polițele și să aducă un alt acolit al noului grup infracțional de la PSD. Despre asta este vorba.

Nu știu când trebuia să-l dea afară pe domnul Mangiurea (când urma să i se încheie mandatul de director general al CUP Dunărea – n.r.). Am văzut că domnul președinte Chiriac (Iulian Chiriac, președintele CJ Brăila și președintele PSD Brăila – n.r.) și domnul primar Dragomir (primarul Brăilei, Marian Dragomir, PSD – n.r.) i-au cerut demisia. Perfect de acord; și noi i-am cerut-o de multe ori și au zis că nu știm despre ce vorbim la momentul ăla și că «furăm curent» – ca să reproduc ce spun în discuții particulare.

Pentru domnul președinte Chiriac: când a fost bun domnul Mangiurea, acum, când a cărat cu remorca niște crengi din curte sau când l-a angajat pe fratele domnului Chiriac și ia peste 10.000 lei/ lună salariu? Să răspundă domnul Chiriac, dacă l-a angajat pe fratele lui la CUP Dunărea!”.

În opinia liderului liberal, dacă demisia lui Mangiurea – cerută public de președintele Chiriac și primarul Marian Dragomir (PSD), după informațiile apărute în presă -, ar veni și cu reducerea la jumătate a tarifului la apa potabilă, ar fi ceva corect, dar simpla înlăturare a lui Mangiurea și înlocuirea lui cu un alt PSD-ist care execută ordinele primite de la partid nu rezolvă nimic: „Dacă n-ar exista acești oameni care au salarii nesimțite pe cârca brăilenilor, ies public și-i felicit și pe domnul Chiriac, și pe domnul Dragomir, dar ei dacă fac doar un joc de imagine, doar pentru a puncta puțin electoral, cât să își mai aducă încă un membru din gașca lor. Acolo este o răfuială în toată regula, gașca veche cu gașca nouă. Despre asta este vorba, nu e vorba despre brăileni.

Domnul Mangiurea în ultimii 4 ani de zile a angajat peste 300 de persoane, toți cu carnet de partid, inclusiv fratele președintelui Consiliului Județean”.

Precizăm că potrivit informațiilor obținute pe surse, urmează debarcarea directorului economic al CUP  Dunărea, Ionel Avram (PSD). Rămâne de  văzut dacă acesta se va retrage de bună voie – mai ales după ce a văzut ce i s-a întâmplat lui Mangiurea – sau va fi obligat să se retragă.

Articole asemănătoare

Comment

  • Anonim

    09/12/2023

    Ca urmare a angajării celor peste 300 de persoane, salariile sunt mizere(excepție făcând cei din funcțiile înalte…).Când se vorbește despre „salariile nesimțite” de la apa canal,sa ne întrebe pe noi,ăștia care muncim și aducem profit societății.

    Replay

Lasă un răspuns