Deputatul Popa despre ministrul Agriculturii, Petre Daea, care a intrat în apa dintr-un canal de irigații: „Există o limită dincolo de care te întrebi dacă un om e sănătos la cap. Și unde nu-i cap, vai de picioare. De pantofi nu mai zic…”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, îl ironizează pe ministrul Agriculturii, Petre Daea (PSD), care a fost fotografiat într-o ipostază inedită în timpul unei vizite de lucru făcute în week-end în județul Brăila. Liberalul a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu Daea încălțat în pantofi, mergând prin apă, într-un canal de irigații și a comentat: „Cin’ să fie, cin’ să fie? Ministrul Petrea Daea, suprins zilele trecute inspectând un canal de irigații din județul Brăila.

Am râs noi în trecut de expresiile scoase din puțul gândirii lui Petre Daea, precum cele de genul «oaie e o statuie vie» și «cormoranii fac baie în piscine», dar când îl vezi pe ditamai ministrul Agriculturii intrând cu pantofii în apă, într-un canal de irigații, în inspecție, îți dai seama că nu mai e de râs, e de plâns. Pe el se bazează PSD-ul să țină Agricultura pe linia de plutire?!

Există o limită dincolo de care te întrebi dacă un om e sănătos la cap. Și unde nu-i cap, vai de picioare. De pantofi nu mai zic… “.