Deputatul Popa, despre primarul Brăilei, Marian Dragomir: „Se îmbracă în general, în soldat, mâine-poimâine îl vedem și în Coana Marița. Să n-o ia de tot după domnul Mazăre, dacă nu se trezește!”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, consideră că primarul municipiului, Marian Dragomir, „are o strategie de dezvoltare a Brăilei doar prin asfaltare și asfaltarea se face foarte prost; am sufocat orașul doar de dragul de a asfalta câteva străzi”. Liderul liberal spune că dezvoltarea unui municipiu nu reprezintă doar asfaltarea.

În plus, Popa a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre faptul că Primăria cheltuiește foarte mulți bani publici cu numeroasele festivaluri care se organizează unul după altul: „Zeci de mii de euro, sute de mii de euro, probabil dacă adunăm toate festivalurile se adună câteva milioane de euro”.

Deputatul PNL a mai spus că a citit într-o publicație națională că OLAF a început verificări în privința modului în care au fost folosiți banii europeni alocați finanțării Festivalul Peștelui de la Brăila: „Domnul Dragomir a înțeles că fondurile europene sunt pentru a-și hrăni orgoliul, pentru a aduce anumiți cântăreți ca să-și facă el campanie electorală. Fondurile europene sunt despre altceva. Cred eu că pescarii care sunt în Brăila nu s-au dezvoltat cu nimic în urma cântecelor pentru iubitul nostru conducător și să ne dăm bine pe lângă dumnealui, ce obedienți și cât de slugarnici suntem noi (aluzie la cântecul „Podul lui Tudose de la Brăila”, care, potrivit unor surse din interiorul PSD Brăila, a fost compusă de cei de la Azur la îndemnul președintelui CJ Brăila, Iulian Chiriac – n.r). Nu cred că în asta constă totul, în a face circ și panaramă.

L-am văzut pe domnul primar că se îmbracă în general, în soldat, mâine-poimâine îl vedem și în Coana Marița, Coana Ionița. Deja am luat-o după domnul Mazăre. Nu-i doresc; să n-o ia de tot după domnul Mazăre, dacă nu se trezește. În afară de a fi îngâmfat și a jigni pe toată lumea…

Am văzut că domnul Chiriac, una, două, «deputatul de la Cireșu». Am înțeles, deputatul de la Cireșu, dar colegul lui și președintele de la Municipiu (Marian Dragomir – n.r.), e atât de mulțumit de dezvoltarea orașului Brăila, încât s-a mutat la Chiscani. Cred că a știut că Costică al nostru (Costică Cojea, primarul comunei Chiscani, membru PSD, care a trecut în tabăra liberală – n.r.) e un primar mai bun și s-a mutat acolo. Dumnealui e doar cu numele în Brăila, el locuiește la Chiscani”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns