Deputatul Popa, despre primarul Dragomir, aluzie la inundarea mai multor străzi din Brăila, după ploaie: „Vultur sau gâscă cu gâtul roșu?”

„Vultur sau gâscă cu gâtul roșu?” – este întrebarea pe care o pune deputatul liberal Alexandru Popa, cu referire la primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD).

După ce mai mulți brăileni au postat pe rețelele de socializare imagini cu străzi inundate din municipiu, în urma ploii torențiale din această după-amiază, Popa a comentat: „Primarul Marian Dragomir se tot dă vultur și probabil de aceea de la înălțimea la care se vede el, nu consideră a fi o problemă ceea ce se întâmplă la sol. Și astăzi, ca de fiecare dată când plouă torențial, mai multe străzi din Brăila s-au umplut de apă și curțile oamenilor au fost inundate.

Așa se întâmplă în orașul pe care-l administrează un «vultur» care nu este capabil să coboare cu picioarele pe pământ, când e vorba de problemele oamenilor.

«Vulturul» și colegii lui de cârd de la CUP Dunărea dovedesc încă o dată că sunt incapabili să rezolve de ani de zile o problemă gravă cu care se confruntă locuitorii unor zone care sunt inundate de câte ori plouă mai tare.

Se laudă Dragomir cât e ziua de lungă «Noi asfaltăm!». Excelent, în anul 2022 ne bucurăm că avem în municipiu tot mai multe străzi asfaltate; ați putea să ne spuneți și când aveți de gând să faceți ceva ca să nu mai fie inundate?

Dacă s-au inundat iar niște străzi, o să ne spuneți încă o dată că nu e vina cârdului PSD-ist care ciugulește de la CUP dacă oamenilor le-a intrat apa în curți, că ăsta este sistemul de canalizare și brăilenii trebuie să ia asta ca pe o fatalitate până la sfârșitul zilelor lor?

Vă dați vultur și-i faceți «papagali» pe cei care vă contestă. Dacă mă uit la felul în care arată Brăila astăzi, mie mi se pare că semănați mai degrabă cu o gâscă cu gâtul roșu care se simte în mediul ei în baltă”.

(sursa foto – Facebook)