Deputatul Popa, după inundațiile de ieri din municipiu: „Să vedeți ce-o să fie când brăilenilor le-o veni nota de plată pentru apa de ploaie care i-a inundat! Că la Brăila e «și inundați, și cu banii luați»”

„Dacă a fost supărare mare printre brăileni ieri, când iarăși au fost inundate diverse zone ale orașului, să vedeți ce-o să fie când le-o veni nota de plată pentru apa de ploaie care i-a inundat! Că la Brăila e «și inundați, și cu banii luați» – este comentariul pe care-l face președinte PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, după ce ieri, în urmă ploii, au fost inundate mai multe străzi.

Liderul liberal mai spune într-un comunicat de presă: „După ploaia de ieri, care a dus iar la inundarea unor străzi și chiar a unor locuințe din municipiu, o mulțime de brăileni și-au vărsat amarul pe rețelele de socializare, nemulțumiți că Primăria și CUP Dunărea nu sunt în stare să rezolve odată problemele legate de sistemul de canalizare. Serviciile de apă și canalizare îi usucă la buzunar și dacă tot plătesc o grămadă de bani, nu e de mirare că au pretenția ca sistemul de canalizare să funcționeze când plouă.

E bună și asfaltarea pe care se concentrează primarul Marian Dragomir, dar după cum se vede, e asfaltarea lu’ pește: de câte ori plouă mai serios, avem pe lângă Balta Mică a Brăilei și nenumărate bălți asfaltate ale Brăilei, deasupra cărora nu zboară păsări de baltă, ci un un mare vultur.

Cei din conducerea CUP Dunărea își freacă mâinile de bucurie azi, calculând facturile brăilenilor pentru apa care i-a inundat ieri: «Tot vă plângeați voi că vă obligăm să plătiți apa de ploaie, deși nu plouă. Na, acum ați văzut câtă apă a fost în oraș, să nu mai ziceți că n-ați văzut picătură de apă de ploaie în oraș, dar plătiți pentru o inundație în factură! O să vă doriți să reveniți la normal și să plătiți doar apa care n-a plouat!».

Uite-așa mai strânge CUP Dunărea bani pentru încă vreo câteva mașini de lux, că ieri le-a ieșit cu plin”.

(sursă foto – facebook Problema de pe strada mea-Brăila)