Deputatul Popa, după reacția directorului tehnic de la CUP, când a aflat că un copil a căzut într-o canalizare fără capac: Nu există altă soluție onorabilă decât demisia directorului Pătrașcu

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, este indignat de modul în care a reacționat ieri directorul tehnic al Companiei de Utilități Publice (CUP) Dunărea, Ionel Pătrașcu, atunci când a fost informat de un ziarist că o fetiță de 4 ani a căzut într-o canalizare fără capac și a fost nevoie să se apeleze la cei de la ISU, pentru a fi scoasă de acolo.

Mai exact, Pătrașcu a declarat pentru debrăila.ro: „Asa, si? Ce mă zăpăciți la cap? Se mai fură capacele… Căutați-l pe directorul economic, să vă dea detalii. Da, eu sunt tehnic, dar el conduce. Sau căutați pe cine se ocupă de relația cu presă, că e un purtator de cuvânt. Pa!”.

Popa critică dur atitudinea lui Pătrașcu și consideră că singurul lucru pe care acesta îl mai poate face acum este să-și dea demisia: „Incompetența, cinismul și nesimțirea celor de la CUP Dunărea au ajuns să facă victime printre copii!

Incidentul cu fetița de 4 ani care a căzut într-o canalizare fără capac și reacția conducerii CUP Dunărea când a aflat despre ceea ce s-a întâmplat ne arată cât de mare pot fi cinismul și bătaia de joc a celor de la această companie.

Să ajungi tu, directorul tehnic al firmei, să spui „Așa. Și? Ce mă zăpăciți la cap?”, când afli despre ceea ce s-a întâmplat, este ceva incredibil. Niciun om de bun simț nu poate să spună așa ceva, când e vorba despre un copil care a căzut într-o canalizare și a fost scos de acolo de pompieri. Și nu e vorba numai de rănile pe care le-a suferit fetița, e vorba și de speritura și modul în care a afectat-o la nivel psihologic. Eu, ca tată a doi copii, nici nu vreau să mă gândesc că una dintre fetițele mele ar fi putut trece prin așa ceva.

Nu există altă  soluție onorabilă decât demisia directorului tehnic al CUP Dunărea, Ionel Pătrașcu, demisie pe care o cer public. Și cred că este de bun simț ca primarul Marian Dragomir și președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac, cei care care patronează politic CUP Dunărea, să-și ceară scuze public familiei fetiței.

Brăilenii știu cât de multe au fost problemele pe care le-au avut cu CUP Dunărea de-a lungul anilor și calitatea serviciilor acestei companii care a fost transformată într-o firmă de casă a PSD-ului, în care angajările sunt în sistem PCR (Pile, Cunoștințe și Relații). Brăilenii știu cum au fost tratați de cei de la CUP Dunărea când au avut vreo problemă legată de furnizarea apei sau de facturi. Brăilenii știu că de-a lungul timpului au fost puși să plătească ca apă potabilă o apă care nu era potabilă și că li s-au umflat facturile în mod artificial.

Acest incident este însă picătura care a umplut paharul. Demisia, domnule Pătrașcu!”.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns