Deputatul Popa: „Îi invit public pe primarul Dragomir și pe președintele președinților să ne dăm mâna, să uităm de ambițiile personale și să construim un nou stadion la Brăila”

Vineri, 5 mai, s-au aprobat finanțări prin Compania Națională de Investiții (CNI) în vederea construirii a trei săli de sport în județul Brăila, în trei localități conduse de primari liberali.

Anunțul a fost făcut de președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri: „Au fost aprobate trei noi săli de sport: una în comuna Bertești, una în comuna Zăvoaia și una în comuna Cireșu. Sunt săli noi, moderne, care vor ajuta tinerii din acele localități să se dezvolte pe partea sportivă.

Cred că putem schimba ceva pe partea de sport și în municipiul Brăila. Dacă am uita de ambițiile personale și am încerca să ne dăm mâna, cu siguranță am reuși să construim sau cel puțin să aprobăm până în 2024 un nou stadion în Brăila. Eu sunt deschis, public îi anunț pe cei doi președinți de la PSD (președintele Organizației Județene PSD Brăila, Iulian Francisk Chiriac și președintele Organizației Municipale PSD Brăila, Marian Dragomir – n.r.): sprijinul meu îl au, dar numai să și-l dorească. Aș vrea să construim acest stadion, cu toate că apoi și-l vor asuma ei, că așa lucrează ei.

Îi invit public pe domnul primar Dragomir și pe domnul președinte al președinților, Francisk Chiriac, să ne dăm mâna, să uităm de ambițiile personale și să construim un nou stadion la Brăila”.

Întrebat dacă prin „construirea unui nou stadion” se referă la reabilitarea și modernizarea Stadionului Municipal sau la construirea de la zero a unui nou stadion, Popa a spus că din punctul său de vedere „nu se mai poate reconstrui ceva acolo; trebuie dărâmat și construit unul nou”.