Deputatul Popa: „În județul Brăila PNL face opoziție PSD. La alegerile locale PSD va fi adversarul politic al PNL, nu vom merge pe liste comune”

Președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, declară că în județul nostru liberalii și social-democrații nu vor candida pe liste comune la alegerile locale, așa cum spun unele zvonuri apărute în ultimele zile pe această temă.

Popa a scris pe o rețea de socializare că la Brăila PNL face opoziție PSD-ului și așa se va întâmpla și în continuare, iar la alegerile locale liberalii vor merge cu candidați proprii în toate localitățile: „Informațiile care au apărut în spațiul public în ultimele zile pe tema posibilei comasări a alegerilor europarlamentare cu cele locale au făcut ca diverse persoane cu interese politice și electorale să lanseze deja zvonuri cu privire la faptul că în județul Brăila PNL va candida la alegerile locale pe liste comune cu PSD, sugerând astfel că cine votează PNL votează la pachet și PSD.

Vreau să o spun foarte clar de la început:

În județul Brăila PNL NU VA CANDIDA PE LISTE COMUNE CU PSD.

În județul Brăila PNL face opoziție PSD.

La alegerile locale, PNL Brăila va avea candidați proprii în toate localitățile din județ, iar candidații PSD vor fi, ca și acum, adversarii noștri politici.

În județul Brăila, a vota PNL înseamnă a vota cu cei care fac opoziție PSD-ului local”.